Recommit söker konsulter som vill utveckla och utvecklas

Recommit söker konsulter som vill utveckla och utvecklas

Tjänstebeskrivning

Recommit erbjuder utveckling, förvaltning och resursstöd för framtidens digitala tjänster. Vi arbetar med allt från mindre projekt till stora komplexa uppdrag och vi deltar i samtliga faser. Helst är vi med från ett tidigt skede - finner nya vägar, gör processen mer effektiv och samordnar aktörer.

Vi vill bli fler och söker nu C# .NET utvecklare som vill arbeta som konsult hos oss. Du kommer att engageras i projekt som passar din kompetens och erfarenhet och där du får möjlighet att utvecklas.

Krav på person

Som fullstack utvecklare har du en helhetssyn på utvecklingsarbete och du är bra på att ta fram lösningar som uppfyller våra kunders krav och önskemål.
Du har ett par års erfarenhet av agil utveckling och allra helst har du deltagit i såväl mindre som större projekt.

Projekten där vi engageras kan vara större eller mindre varför det är viktigt att du kan arbeta självständigt eller i team. Bra på att kommunicera och samarbeta är lika viktigt som att du kan teknik och programmering.

Du har goda kunskaper i C#. NET och arbetat med MS SQL Server, WPF, WCF, Web Services och Version Control. Kan du fler språk, verktyg och miljöer så är det en fördel.
Har du även erfarenhet från Java, PHP, Ruby eller Phyton så är det än bättre.

Viktigast av allt är dock att du är nyfiken, ansvarstagande, flexibel och brinner av lust att hjälpa våra kunder att utveckla innovativa lösningar.

Övrigt

Start; enligt överenskommelse
Lön: enligt överenskommelse

Om PerformIQ

Performiq - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Per-Olof Nilsson som nås på 0708-113370. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: C#, .NET, Java, Konsult, Microsoft, SQL, PHP, Java
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi arbetar med allt från mindre projekt till stora komplexa uppdrag och deltar i samtliga faser. Helst är vi med från ett tidigt skede - finner nya vägar, gör processen mer effektiv och samordnar aktörer.

Längre projekt rekommenderar vi att driva med en agil utvecklingsmetodik och gärna med någon av våra scrumcertifierade projektledare.

Våra medarbetare består av seniora affärs- och teknikutvecklare såväl som unga talanger med friska ögon för innovationer och nya möjligheter. Vi vet att den bästa arbetsgruppen är en blandad grupp individer som kan komplettera varandra.

Vi arbetar alltid utifrån kundens specifika behov och därmed kommer vårt erbjudande alltid vara unik för kundens förfrågan - från kompetensprofiler till större projektuppdrag.

Vi har tre ledord - Care, Share och Commit - något som definierar hur vi är i vårt dagliga arbete, i mötet med våra kunder och mot varandra. Orden har tagits fram tillsammans av alla medarbetare i företaget.

Idag är vi tio konsulter och vi vill bli fler!