Rebla söker Administrativ Koordinator

Rebla söker Administrativ Koordinator

Kort om hur vi jobbar:

På Rebla välkomnar vi den digitala revolutionen och jobbar själva 100% digitalt, vilket gör att vi kan driva vårt företag 1000 gånger mer effektivt idag än för 20 år sedan.

Majoriteten av företagets anställda arbetar på distans och vi kommunicerar via olika digitala kanaler. Rebla har i dagsläget 6 anställda (på heltid och deltid), men kommer nu att behöva anställa en administrativ koordinator med projektledaransvar på heltid.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i en digital miljö, har erfarenhet av att driva kundprojekt, tycker om ordning och reda, samt vill förbättra rutiner och processer.


Om tjänsten:


Som Administrativ koordinator kommer du att ansvara för de löpande systemtjänsterna för våra kunder i fastighetsbranschen. Du kommer att ansvara för den dagliga kontakten med kunderna samt säkerställa att projekten löper på enligt tidsplan och budget.

Du kommer även att behöva hjälpa till med att ta fram säljpresentationer, statistiska underlag och rapporter till vår VD.
I framtiden finns även möjlighet att du får vara mer delaktig i säljprocessen och exempelvis presentera inför potentiella kunder.

Tjänsten har också en administrativ del där du kommer att vara navet mellan redovisningsbolaget och medarbetarna gällande både lön och bokföring. Den administrativa delen förväntas ta ca 25% av din arbetstid.

Arbetsuppgifterna kan variera över tid, men huvudsakligen vill vi att du hjälper till att hålla ordning och reda på både kundprojekten och kontoret samt fungera som stöd till teamet och VD.

Det finns inget krav att arbetet skall utföras på kontoret, utan du kan själv välja om du vill arbeta hemifrån några dagar i veckan.

Kvalifikationer:
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Van vid att hantera digitala kommunikationsverktyg
  • Gärna erfarenhet av G Suite och Google Business apps
  • Gärna erfarenhet av kundservice
  • Grundläggande kunskaper i ekonomi/redovisning och lön
  • Erfarenhet av att koordinera projekt gentemot kund är meriterande, då förståelsen för både affärskorrespondens och kundbemötande är viktig

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är mycket självgående, noggrann och vetgirig. Du måste vara van vid att kommunicera via olika digitala kanaler.

Du har förmågan att självständigt driva många uppgifter parallellt, samtidigt som du kan lägga upp arbetet effektivt för att möta deadlines.

Du gillar att skapa ordning och reda, samt utveckla och förenkla rutiner. Du är även nyfiken och orädd gällande nya tekniska system. Du behöver inte vara "tech-nörd" men gärna "systemsmart".

Tjänsten är inte heller den mest sociala i traditionell mening, då teamet arbetar på distans och all kommunikation sker via digitala plattformar och Video. Därför är det viktigt att du värdesätter:
  • flexibiliteten av att kunna arbeta utanför kontoret
  • att ha en central koordinerande roll i teamet
  • att ha varierande arbetsuppgifter med ansvar och utvecklingspotential
högre än att dagligen ha sociala möten med kollegorna på kontoret.

Vill du veta mer om vem vi söker, kan du titta på våra två filmer som beskriver tjänsten och vilken typ av person vi är ute efter:

Lång film (8:09 min):
https://youtu.be/5WogpMvZ_lg

Kort film (0:48 min):
https://youtu.be/RX25Tu8aCPk

Övrig information:

Startdatum: 1 september 2018
Plats: Vasagatan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din
ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, dock senast den 15 juni. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rebla.se
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rebla utmanar den konventionella
försäljningsprocessen och erbjuder fastighetsbranschen digitala lösningar som skapar värde och effektivisering på flera plan.

Rebla utnyttjar den absolut senaste
tekniken för att främja effektiviteten, produktiviteten och kreativiteten.

På Rebla välkomnar vi den digitala
revolutionen och jobbar själva 100% digitalt, vilket gör att vi kan driva vårt företag 1000 gånger mer effektivt idag än för 20 år sedan.