SÄKERHETS- OCH FASTIGHETSSAMORDNARE

SÄKERHETS- OCH FASTIGHETSSAMORDNARE

Kesko Sverige söker Säkerhets– och fastighetssamordnare

Har du intresse för säkerhets- och fastighetsfrågor? Är du resultatorienterad, prestigelös och nyfiken på nya områden? Vill du vara med och bygga upp det strategiska och operativa säkerhetsarbetet för alla K-Rauta och K-Bygg butiker i Sverige? Då ska du läsa vidare!

Kesko Sverige är just nu inne i ett intressant skede och växer på den svenska marknaden med våra varumärken K-Rauta, K-Bygg och Onninen. Som helägt dotterbolag till internationella handelskoncernen Kesko har vi alla möjligheter att bli nummer ett för hemmafixare och proffs inom bygg, renovering och infrastruktur.

Vi behöver nu förstärka verksamheten med en säkerhets- och fastighetssamordnare som vill bygga upp säkerhetsarbetet inom företaget.

Tjänsten

I rollen som säkerhets- och fastighetssamordnare kommer du att ingå i fastighets- och säkerhetsavdelningen och vara en nyckelperson i avdelningens fortsatta utveckling. Teamet består i dagsläget av två fastighetsspecialister vilka rapporterar till avdelningschefen för fastighet och säkerhet. Teamet har ett brett fastighetsansvar för bland annat fleet management, fastighetsunderhåll, ny- och ombyggnationer samt deltar i due diligence och integrationsprojekt vid företagsförvärv. Utöver detta ansvarar avdelningen även för fysisk och teknisk säkerhet, interna och externa utredningar, bevakningstjänster, kontanthantering och försäkringar.

Du får möjlighet att forma din roll, som är ny, och vara med och bygga upp säkerhetsarbetet för verksamheten i Sverige. Du kommer ha samordningsansvar för det strategiska och operativa säkerhetsarbetet för samtliga 60 K-Rauta och K-Bygg butiker i Sverige.

Ditt uppdrag blir att, tillsammans med avdelningschefen, ansvara för skalskydd och säkerhetsklassning, tekniska säkerhetssystem, utredningar, bevakningstjänster, brandskydd och försäkringar. Du kommer ha ett nära samarbete med myndigheter, fastighetsägare, entreprenörer och övriga samarbetspartners. I rollen ingår att ta fram och implementera rutiner och riktlinjer för det systematiska säkerhetsarbetet. Du kommer även ansvara för upphandling av avtal samt kravställning och uppföljning av befintliga avtal.

Du agerar även parallellt som stöd i fastighetsrelaterade frågor såsom administration av myndighetsbesiktningar, reparationsarbeten, lokalvårdstjänster, avfallshantering och beställningar av bilar och truckar. På lång sikt ser vi att du utvecklas inom fastighetsområdet och kan ta mer komplexa arbetsuppgifter. På samma sätt vill vi att du delar din kunskap inom säkerhetsområdet med dina kollegor.

Din roll är bred och dina arbetsuppgifter kommer fördelas lika mellan säkerhet och fastighet. Då teamet är litet kommer du ha daglig kontakt med dina kollegor och beslut fattas generellt gemensamt.

Du utgår från vårt huvudkontor i Kista och resor i tjänsten förekommer.

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som är strukturerad, ordningsam och prestigelös samt har några års erfarenhet av en befattning med fokus på säkerhetsfrågor. Vi tror att du idag jobbar som säkerhetskoordinator eller liknande inom ett större privatägt bolag och har en bred kunskap inom säkerhetsarbete.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning, YH-utbildning eller motsvarande inom säkerhetsområdet. Eftersom engelska är koncernspråk bör du vara bekväm med att använda engelska dagligen i såväl tal som skrift. Vi ser också att du uttrycker dig väl skriftligt i svenska. För tjänsten krävs att du har körkort och erfarenhet inom retail/handel är starkt meriterande.

För mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kesko AB med Real Competence AB. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på "Lediga Jobb". Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 7 oktober 2022. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennica Klaman på jennica.klaman@realcompetence.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://realcompetence.se/
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kesko Sverige äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsument samt infrastruktur så som elnät, telenät och vatten- och avlopp. Våra varumärken är K-Bygg, K-Rauta, Onninen. Vi finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är vi 1600 medarbetare och vi fortsätter att växa.

Kesko Sverige är ett helägt dotterbolag till den finska koncernen Kesko som driver dagligvaruhandel, bilhandel samt bygg- och teknisk handel. Kesko har 45 000 anställda med verksamhet i 8 länder. Läs mer på www.kesko.fi/sv/kesko-sverige-jobba-hos-oss