Vi söker Processoperatörer till läkemedelsbranschen!

Vi söker Processoperatörer till läkemedelsbranschen!

Har du arbetat som processoperatör med ett automatiserat flöde? Skulle du beskriva dig själv som kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarsfull? Då har vi det rätta uppdraget för dig!

Randstad söker inför hösten flera processoperatörer till ett expansivt och innovativt läkemedelsföretag i centrala Stockholm.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Som processoperatör arbetar du i produktionen av läkemedel. Du kommer att arbeta med att sköta automatiserade processer tillsammans i ett redan framgångsrikt team. I din roll kommer du bland annat att:
 • förbereda material till processer
 • diska, sterilisera och fylla flaskor i automatiserade maskiner
 • bereda, blanda och filtrera produkter
 • dokumentera ditt utförda arbete i protokoll samt uppdatera arbetsrutiner i instruktioner.
 • ansvara för att process och kvalitet efterföljs
 • arbetet sker i renrum och steril miljö.
Arbetstiderna på uppdraget är måndag- fredag ca 7.00-16.00, men kommer att övergå till två-skift framöver.

Du kommer att arbeta på ett expansivt, familjeägt läkemedelsföretag som arbetar med att utveckla, marknadsföra och bedriva forskning inom läkemedel. Företaget finns i många länder runt om i världen och du kommer att vara placerad i centrala Stockholm. Företaget levererar läkemedel till kunder i hela världen och genom ditt arbete som processoperatör är du högst delaktig i att läkemedel av hög kvalitet finns tillgängligt för människor som behöver det.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:
 • erfarenhet som processoperatör eller maskinoperatör och vara van vid att följa instruktioner
 • kunna se helheten i en process från början till slut
 • god fysik, då vissa av arbetsmomenten är tunga.
 • ett tekniskt intresse
 • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Har du erfarenhet av ha arbetat i någon form av renrum tidigare, genomgått en GMP-utbildning, arbetat inom livsmedels- och/eller läkemedelstillverkning och har mer än 4 års erfarenhet inom processindustrin är det mycket meriterande.

Som person har du ett stort personligt driv och är inte rädd för att lösa svåra uppgifter på egen hand. Du är en person med kvalitets- och ansvarskänsla och löser uppgifter noggrant tillsammans med ditt team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information: Jennie Roxström jennie.roxstrom@randstad.se samt Linda Nyström linda.nystrom@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 15 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag: 2018-10-15
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.