Verkstadsmontör sökes till världsledande produktion

Verkstadsmontör sökes till världsledande produktion

Randstad söker nu för kunds räkning, en verkstadsmontör för långsiktigt uppdrag i Älvsjö. Kunden är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns möjlighet för övertag av kund efter ca 6 månader.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Älvsjö, Stockholm

Omfattning:
Heltid, dagtid

Arbetsbeskrivning

Som verkstadsmontör arbetar du med grovmontering och målning av cylindrar i varierande storlek. Arbetet är fysisk krävande och lyft över 20-25 kg kan förekomma.

Materialet till monteringen plockar du själv från lagret och därför förekommer även truckkörning (motviktstruck). Därefter monteras cylindrarna efter skriftliga instruktioner och ritningar. Efter monteringen ska cylindrarna riggas för tvättning och torkning som görs i en maskinell process. Därefter sker manuell spraymålning av cylindrarna.

Kvalifikationer

Du som söker har ett teknikintresse och bakgrund inom verkstadsindustri och montering. Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna industri- eller fordonsprogram. Truckkort med behörighet för motvikt (B1) är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbete i affärssystemet SAP samt säkra lyft-utbildning är meriterande.

Varje cylinder byggs efter kundspecifika beställningar och därför är det viktigt att du kan montera efter riktningar och ha goda kunskaper i svenska. Instruktioner på engelska kan förekomma. Som person är du är noggrann och kan arbetsvillig. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Då arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du klarar av och trivs med kroppsligt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Lisa Ström, lisa.strom@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.