Teknisk montör till spännande uppdrag inom telekombranschen

Teknisk montör till spännande uppdrag inom telekombranschen

Som medarbetare i gruppen kommer du att tillhöra ett team om ca 5 personer som arbetar med avancerad telekomutrustning i Rosersberg och Kista. Kunden växer och behöver därför fylla på teamet med ytterligare tekniker.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid

Ort:
Rosersberg och Kista

Arbetsbeskrivning

Ditt team har ansvar för att designa och montera rack. Du kommer även att arbeta med support, felsökning samt konfiguration av rack i en utvecklande och föränderlig miljö. Tjänsten passar perfekt för dig som har ett stort teknikintresse och vill arbeta med den senaste tekniken inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta heltid och har följande kvalifikationer:
  • Grundläggande teknisk förståelse samt ett tekniskt intresse
  • Gymnasieutbildning med teknisk inriktning
Det är meriterande om du har en tekniskt inriktad eftergymnasial utbildning.

Som person värderar du struktur, planering samt ordning och reda. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter ett nära samarbete med dina kollegor samt kontakt med olika funktioner på företaget. Vidare är du en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt. Du har ett genuint tekniskt intresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information:
Linn Holmberg, linn.holmberg@randstad.se eller André Celik, andre.celik@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.