Skiftjobb för dig som är datorvan

Skiftjobb för dig som är datorvan

Om arbetet: Vi har ett perfekt jobb för dig med möjlighet att arbeta heltid, deltid eller extra. Här får du använda dig av dator som ditt arbetsverktyg när du granskar och registrerar paket. Du kommer att arbeta självständigt men ingå i ett ambitiöst och roligt team.

Den vi söker: Du som söker har hög datorvana. Du behärskar svenska i såväl tal och skrift samt har lätt för att arbeta efter rutiner. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och har en god förmåga att arbeta självständigt. Du är angelägen om att hålla god kvalité, samt har förmågan att hålla fokus uppe. Vi ser gärna att du är flexibel gällande både arbetstider och resväg.

Ort: Stockholm - Årsta

Lön: Enligt kollektivavtal med semesterersättning samt Ob- tillägg.

Arbetstider: Flexibelt under dag, kväll och natt.

Start: Omgående. Du kommer att få en heldagsutbildning för att du ska känna dig trygg i rollen.

Om Randstad: Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vid eventuella frågor kontakta cvk@randstad.se, observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsformulär i annonsen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du hög datorvana och är snabb på tangenterna? Gillar du att arbeta självständigt? Vi har jobbet för dig. Just nu söker vi personal till Postnord i Årsta. Där kommer du att ingå i ett ambitiöst team som jobbar vid datorn med att granska och registrera bilder på paket. Uppdraget inleds med en utbildning som är både praktisk och teoretisk.