Sekreterare en dag i veckan

Sekreterare en dag i veckan

Har du minst 3 månader från administrativ erfarenhet och minst 2 års arbetslivserfarenhet och söker ett arbete på deltid. Skulle du säga att du är ordningsam och har en lugn och trevlig framtoning? Då vill vi gärna träffa dig över kopp kaffe redan idag! Välkommen in med din ansökan.

Omfattning:
Deltid (10%). En arbetsdag i veckan, 8-17. Start i oktober och 6 månader fram. Eventuell förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Som sekreterare kommer du att assistera en vänlig, impulsiv och enkel person med att;
  • skriva rent olika utredningar.
  • göra dokument, t.ex. i excelfiler.
Arbetsplatsen ligger i Hornstull och du startar ditt uppdrag med en introduktion. Rollen kan på sikt utökas och bli mer än de 10 % som det är idag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig har;
  • minst 3 månader från administrativ erfarenhet och minst 2 års arbetslivserfarenhet.
  • goda kunskaper i word och excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
För att passa för tjänsten vill vi att du är ordningsam och tar ansvar över dina arbetsuppgifter. Vidare är du vänlig och har en lugn framtoning. Är det du? Då vill vi läsa din ansökan redan idag!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2019-10-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Natalie Bettar | natalie.bettar@randstad.se |
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Sekreterare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 14 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.