Receptionist till kund i centrala Stockholm

Receptionist till kund i centrala Stockholm

Vi söker en receptionist på heltid till vår attraktiva kund inom fastighetsbranschen. Brinner du för att ge dina kunder och kollegor den bästa servicen? Har du dessutom arbetat som receptionist i minst ett år? Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Stockholm

Omfattning:
Heltid, uppdragsstart omgående och för uppdrag i 6 månader. Möjlighet till övertag av kund.

Arbetsbeskrivning:

Rollen är bred och innebär en variation av uppgifter inom både administration och all service kopplat till företagets reception. Främst kommer du finnas behjälplig och ta emot besökare samt ansvara för kontoret

Du kommer även att arbeta med;
  • Introduktion för nyanställda avseende lokaler och säkerhet.
  • Post- och budhantering med tillhörande administration.
  • Felanmälningar till hyresvärd och uppföljning av dessa.
Kvalifikationer:

Här behöver du;
  • Gärna 1-2 års erfarenhet inom reception
  • Gymnasieutbildning
  • Goda kunskaper i MS Office, framförallt Word och Excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du en positiv attityd till kollegor och arbetsuppgifter. Du är nyfiken och har lätt för att lära nya system samtidigt som du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Vi tror även att du är en problemlösare som gillar att ta egna initiativ och har lätt för att prioritera mellan ärenden.

Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet som receptionist.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-26, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Natalie Bettar
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.