Quality/Safety, Health & Environment (SHE)-Manager

Quality/Safety, Health & Environment (SHE)-Manager

Vill du jobba i ett företag som värdesätter förbättringsarbete, kvalitet och god arbetsmiljö? Har du erfarenhet av ISO9001? Då är det dig vi söker till denna viktiga och spännande tjänst!

Arbetsbeskrivning

Som Quality/ Safety, Health & Environment (SHE)- Manager har du övergripande ansvar för företagets Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljöarbete och kommer att rapportera direkt till VD. I denna roll har du möjlighet att påverka och utveckla dina färdigheter inom kvalitets- säkerhet och arbetsmiljöarbete i ett företag med korta beslutsvägar inom tillverkningsindustrin. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Ansvara för ISO9001-certifiering och överensstämmelse mot externa/interna miljö- och arbetsmiljökrav.
  • Genomföra Ledningens genomgång och leda arbetsmiljökommitténs arbete.
  • Intern/extern rapportering av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljömätetal.
  • Löpande förbättringsarbete inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  • Ansvara för intern revision av företagets processer.
  • Deltaga vid tredjeparts- och kundrevisioner inom ansvarsområdena.
  • Samordning av kundreklamationshantering.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig med stort personligt driv, ordningssinne och initiativförmåga. Du är en person med rätt inställning och ansvarskänsla.

Kraven för tjänsten är:
  • Ha några års erfarenhet av kvalitetsarbete, ISO-certifiering och arbetsmiljöarbete från ett producerande teknikföretag.
  • Kunna uttrycka sig mycket väl på svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av tillverknings-/processindustri.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Andrea Leal, Konsultchef/Rekryterare, andrea.leal@randstad.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 16 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.