Projektledare inom marknadsföring

Projektledare inom marknadsföring

Projektledare till attraktiv kund

Vi söker nu en projektledare till vår attraktiva kund som är en mobiloperatör. Här kommer du arbeta med att driva flera pågående projekt samtidigt, hålla nära kontakt med Brand Managers och interna och externa byråer. För att vara aktuell i denna spännande tjänst krävs att du har avklarad universitetsutbildning inom kommunikation och branding eller likvärdigt område samt minst 2års arbetslivserfarenhet av liknande roll. Utöver detta behöver du ha erfarenhet av båda B2B och B2C. Låter den här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
6 månaders uppdrag på heltid med stor chans till förlängning för rätt person. Start omgående. Arbetstider är vardagar från 08 till 17. Kundens kontor ligger i Kista.

Arbetsbeskrivning:

Vi bjuder dig ett uppdrag i en dynamisk miljö med många kontaktytor. I din roll som projektledare kommer du driva och optimera taktisk kommunikation i linje med strategi och kreativ inriktning.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för att implementera, koordinera och utvärdera taktiska kampanjer under året.
  • Ansvara för den dagliga kontakten med inhouse avdelningen.
  • Ansvara för att följa upp och ta fram lärdomar från alla taktiska kampanjer.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Avklarad universitetsutbildning inom kommunikation och branding eller likvärdigt område.
  • Minst 2års arbetslivserfarenhet av liknande roll.
  • Väldigt god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driven, social och noggrann. Dessutom har du bra kommunikation- och samarbetsförmåga. Du är van att hålla många bollar i luften samt är strukturerad. Låter det här som du? Då kommer du vara en uppskattad kollega hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-10-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Nina Westerberg, nina.westerberg@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.