Processoperatör med inriktning mot logistik

Processoperatör med inriktning mot logistik

Randstad söker nu operatörer inom läkemedelshantering för uppdrag under sommaren. Vår kund är ett expansivt och innovativt läkemedelsföretag, och behöver nu förstärkning till sitt logistikcenter i Märsta. Som operatör arbetar du i anslutning till lagret med kontroll av råvaror och har en meningsfull uppgift som bidrar till att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Start omgående!

Omfattning: Heltid, 3 månader (Juni- Aug)

Ort: Märsta/Arlandastad

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som operatör i företagets interna logistikverksamhet, som lagerhåller, förbereder och levererar råvaror till företagets fabrik i Stockholm. Arbetet är repetitivt, utförs stående och tunga lyft förekommer. I din roll kommer du bland annat att:
  • Hämta och lämna produkter i frysrum
  • Kontrollera råvaror genom okulärbesiktning
  • Avläsa streckkoder i datorsystem
  • Förpacka produkterna inför vidare leverans till fabriken
Hos vår kund kommer du att få arbeta med intressanta arbetsuppgifter på ett globalt, familjeägt läkemedelsföretag som bedriver forskning, tillverkning och försäljning av proteinläkemedel. Genom ditt arbete som operatör är du högst delaktig i leveransen av läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är kan arbeta självständigt under högt tempo, utan att tumma på kvalitet. Du är noggrann och ansvarsfull och löser uppgifter effektivt tillsammans med ditt team.

Krav för tjänsten:
  • Erfarenhet inom lagerarbete
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort och bil för att kunna ta dig arbetet
  • Truckkort
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-06-30 Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jennie Roxström jennie.roxtrom@randstad.se samt Linda Nyström linda.nystrom@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.