Rekryterare till en av Sveriges största myndigheter

Rekryterare till en av Sveriges största myndigheter

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Stockholm

Omfattning:
Heltid, start 2018-08-15.

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten är ett konsultuppdrag fram till 2018-12-31 med stora möjligheter till förlängning.

I rollen som rekryterare är du professionell partner till de rekryterande cheferna. Du agerar proaktivt i uppdragen och är trygg i att hantera hela rekryteringsprocessen självständigt.
Exempel på arbetsuppgifter är kravprofilstagning, annonsering, urval, kompetensbaserade intervjuer, referenstagning, screeningtester, arbetspsykologiska tester, återkoppling av tester samt uppföljning och utvärdering av rekryteringen.

Rollen innebär en del administration som ställer krav på god struktur och tålamod.

Kvalifikationer:

För att klara ditt uppdrag behöver du:
  • högskoleutbildning exempelvis personalvetarprogrammet eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som personaladministratör.
  • goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
  • kunskaper om HR-system (exempelvis Personec, Primula m.fl.).
  • god kännedom om lagar och förordningar på området.
Meriterande:
  • Konsulten bör ha erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering.
  • Konsulten bör ha god förmåga att planera och strukturera sitt arbete och att genomföra sina rekryteringar självständigt.
  • Konsulten bör vara noggrann och skapa effektiva administrativa rutiner i sitt arbete.
  • Konsulten bör ha god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
  • Konsulten bör ha en positiv inställning och inte vara rädd för att hugga i där det behövs. Vara serviceinriktad, kommunikativ och lösningsfokuserad
Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-20.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För frågor kontakta josefin.tangnander@randstad.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad söker nu för vår kunds räkning en rekryterare/personaladministratör för uppdrag i centrala Stockholm. I denna tjänst kommer du att vara ansvarig för hela rekryteringsprocessen.