Operatör inom stansning

Operatör inom stansning

Randstad söker nu en maskinoperatör till vår kund i västra Stockholm. Företaget är ledande tillverkare av bladfjädrar och tallriksfjädrar i höglegerade material. Du kommer att ingå i ämnesgruppen och arbeta med materialhantering och bearbetning av material till produktionen. Här finns möjlighet att lära dig nya spännande saker inom plåtteknik i ett välkomnande team.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Som operatör i ämnesgruppen förser du produktionen med material och bearbetar plåt i stansmaskin. Arbetet innebär främst körning av automatisk stansmaskin och dithörande arbetsuppgifter såsom riggning av färdiga verktyg, justeringar och intrimningar av verktyget utefter specifikation. Det förkommer även klippning av plåtar med gradsax samt kantpressning. Materialhanteringen sker med truck och innebär delvis manuella lyft.

Kvalifikationer

Du som söker är noggrann och gillar att hitta lösningar. Du gillar ordning och reda, och kan vara flexibel inför oförutsedda händelser. Är du en person som gillar teknik och att gräva ner dig i hur saker och ting fungerar kommer du att trivas här!

Kraven för tjänsten är:
  • Erfarenhet av arbete i verkstad eller motsvarande verkstadsteknisk utbildning
  • Truckkort A+B
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Vana vid att använda skjutmått och mikrometer
Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av plåtbearbetning med excenterpress och gradsax
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Lisa Ström | lisa.strom@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 14 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du truckkort och verkstadsvana och vill vara en del i en viktig kedja? Skulle du beskriva dig själv som ordningsam och nyfiken på att lära dig nya saker? Har du dessutom erfarenhet av stansning? Då ska du läsa vidare!