Noggrann administratör till Konstnärsnämnden

Noggrann administratör till Konstnärsnämnden

Noggrann administratör för extrajobb till Konstnärsnämnden

Omfattning: Deltid, start augusti v.32-v34 6 h/dag 09.00-15.30. Därefter minimum 4 h/v under hösten.

Ort: Stockholm


Arbetsbeskrivning:

Att administrera inkommande handlingar gällande bidrag och stipendier.


Arbetsuppgifter:
  • ta hand om inkommande handlingar
  • administrera ansökningar i system
  • administrera utbetalningar och registrera verifikationer
Kvalifikationer:
  • Gymnasiekompetens
  • 1 års erfarenhet av administration
  • Erfarenhet i ärendehanteringssystem (meriterande med kunskaper i W3D3)
  • Erfarenhet av registrering i system
  • Goda kunskaper i MS Office
Vi tror att du som kommer att trivas i rollen är noggrann och strukturerad, tycker om siffror och trivs med repetitiva arbetsuppgifter. Som person har du en positiv grundinställning, du har ett personligt engagemang och är bra på att planera och organisera ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-29, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Josefin Tängnander | josefin.tangnander@randstad.se |
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Konstnärsnämnden är en statlig myndighet under Kulturdepartementet. Den övergripande uppgiften är att främja möjligheter för konstnärer att vidareutveckla sitt konstnärskap, att främja konstnärlig utveckling och stödja nyskapande kultur. Myndigheten ska också analysera och sprida kunskap om konstnärernas ekonomiska och sociala villkor och bevaka trygghetssystemens utformning och tillämpning i förhållande till konstnärlig verksamhet.