Maskinoperatör inom plåtbearbetning

Maskinoperatör inom plåtbearbetning

Randstad söker nu en operatör till vår kund i västra Stockholm. Företaget är ledande tillverkare av bladfjädrar och tallriksfjädrar i höglegerade material. Du kommer att arbeta med tillverkning av fjädrande plåtdetaljer genom bearbetning i bock- och stansverktyg. Här finns möjlighet att lära dig nya spännande saker inom plåtteknik i ett välkomnande team.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. För rätt person finns god möjlighet att efter en tid bli anställd direkt hos kundföretaget.

Omfattning:
Heltid, dagtid

Arbetsbeskrivning

Som operatör i bladfjädertillverkningen producerar du fjädrande plåtdetaljer i små och medelstora serier genom bearbetning av plåt i olika material och tjocklekar. Arbetet sker med hjälp av excenterpressar, lufttryckspressar, hydraulpressar och handbockverktyg. Arbetet innebär att du med ett plåtämne, planerar, riggar, bockar och värmebehandlar fjädrar. I framtiden kommer du även vara med och ta fram provserier. Bladfjäderavdelningen består idag av fyra personer som samarbetar med övriga produktionsgrupper.

Kvalifikationer

Du som söker är noggrann och gillar att hitta lösningar. Fingerfärdighet är bra då vissa detaljer är mycket små. Du kan hantera flera projekt samtidigt, och kan vara flexibel inför oförutsedda händelser. Är du en person som gillar teknik och att gräva ner dig i hur saker och ting fungerar kommer du att trivas här!

Kraven för tjänsten är:
  • Verkstadsvana
  • Erfarenhet som operatör i produktion
  • Vana vid att använda skjutmått och gradskiva
Meriterande för tjänsten är:
  • Erfarenhet av plåtbearbetning
  • Erfarenhet av riggning
  • Geometriska kunskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Lisa Ström | lisa.strom@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 10 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gillar du teknik, problemlösning och att vara en del i en viktig kedja? Skulle du beskriva dig själv som ordningsam och nyfiken på att lära dig nya saker? Har du dessutom erfarenhet av plåtbearbetning? Då ska du läsa vidare!