Marknadskoordinator till kund i Kungsholmen

Marknadskoordinator till kund i Kungsholmen

Motiveras du av färg, form och när texter blir träffande i rätt sammanhang? Vår kund tillhandahåller affärs- och verksamhetsinriktade utbildningar och söker nu en marknaskoordinator. I ett team om två kollegor kommer du arbeta brett mot såväl traditionella som digitala kanaler. Vi värdesätter dig med god stilistisk förmåga och känsla för bild/film. Låter det som något för dig? Uppdraget start då enligt överenskommelse och pågår i minst 6 månader. Du sitter på attraktiva Kungsholmen, nära centralen. Välkommen med din ansökan, redan idag.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Stockholm

Omfattning:
Heltid med flex, för start enligt överenskommelse (november alternativt mitten av december) och för uppdrag i 6 månader. Möjlighet finns för långsiktigt uppdrag.

Arbetsbeskrivning:

Visste du att vi tar emot över 3 000 kursdeltagare i över 150 kvalificerade utbildningsaktiviteter varje år? Med våra utbildningar så blir kompetensutveckling ett naturligt steg som dessutom har verksamhets- och affärsnytta. Våra utbildningar är anpassade efter marknadens krav och alltid aktuella, dessutom arbetar vi med några av landets ledande experter inom IT, verksamhetsutveckling och management. Nu söker vi dig som vår nästa marknadskoordinator. Du kommer att sitta, tillsammans med två kollegor på marknadsavdelningen, i moderna lokaler på Kungsholmen.

Dina uppgifter:
  • Skriva texter för såväl nyhetsbrev som webb och uppdatera hemsidan.
  • Skapa produktblad, grafiskt material och liknande (till exempel bildmaterial för traditionella och digitala kanaler, roll-ups med mera).
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst 3 års relevant erfarenhet och eftergymnasial utbildning inom området på akademisk eller YH-nivå (till exempel medie- och kommunikationsvetenskap).
  • Goda kunskaper inom grafik liksom goda färdigheter i InDesign, Photoshop och webbpubliceringsprogram.
Flytande svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du utåtriktad, men strukturerad, och trivs i händelserika miljöer. Eftersom du är bra på struktur så har också lätt för att prioritera dina uppgifter och arbeta i parallella processer samtidigt. Du beskrivs troligen som initiativtagande av några och ansvarstagande av andra. Kanske eftersom du tar tag i saker och får dem gjorda? Hos oss varierar arbetet, för dig är det en fördel. Att också hantera de monotona delarna kompletterar de som behöver en större insats. Har du dessutom en positiv inställning, förmåga att lyssna av andra och nå mål? Då kommer du att trivas hos oss.

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har erfarenhet av arbete med content, SEO (och där kommit i kontakt med Google Analytics/AdWords) och/eller om du har arbetat projektbaserat med bild (film/foto). För att ha lättare att komma in i branschen kan det också vara en merit med erfarenhet från IT eller telekom.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-11-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Natalie Bettar | natalie.bettar@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.