Kundtjänstmedarbetare till myndighet

Kundtjänstmedarbetare till myndighet

Vi söker nu flera kundtjänstmedarbetare till Sundbyberg, Täby och Handen i närheten av Stockholm. Är du lösningsorienterad och lockas av möjligheten att jobba som kundtjänstmedarbetare på en myndighet? Då har vi på Randstad ditt nästa uppdrag. Rollen som kundtjänstmedarbetare startar nu i september och det du behöver ha med dig i bagaget är en avklarad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av arbete via telefon. För att trivas och lyckas i tjänsten tror vi att du är lösningsorienterad och bra på att samarbeta. Om detta är något som intresserar just dig så är du varmt välkommen med din ansökan.

Omfattning:
Heltid, 8-17. Med start nu i september och för uppdrag till 12 december 2018.

Arbetsbeskrivning:

Hos vår myndighet sitter du på ett kontor placerat i antingen Sundbyberg, Täby eller Handen. Här blir du del av ett stort kundtjänstteam bestående av trevliga kollegor där ni ansvarar för att ge service till myndighetens kunder och medarbetare. En del av arbetsuppgifterna består av att förmedla känsliga besked till personer som befinner sig i en svår situation. Rollen kräver därför att du som individ är trygg i dig själv, lösningsorienterad och kan hantera olika slags situationer med ett lika gott och professionellt bemötande.

Dina arbetsuppgifter kan innefatta att (till exempel):
  • Söka upp kontaktuppgifter till berörda personer, kontakta dem och tillhandahålla informationsservice åt dem.
  • Ta emot muntliga bekräftelser över telefon.
  • Mailkontakt med såväl arbetsgivare som kunder.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Erfarenhet av att använda telefonen som arbetsredskap
  • Gymnasieutbildning eller likvärdigt.
  • Goda kunskaper i MS Office.
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
För den här tjänsten söker vi dig som har en god förmåga att ge service och alltid sätter kunden i främsta rummet. Vi tror att du har enkelt för att kommunicera oavsett vem som är på andra sidan linjen och är bra på att samarbeta. Är du dessutom positivt lagd kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från telemarketingbranschen.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se |
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.