Kundsupport till välkänt taxibolag

Kundsupport till välkänt taxibolag

Vi söker nu en kundsupport till ett uppdrag i centrala Stockholm. I denna meriterande roll kommer du arbeta i ett taxibolag med att hantera och ge support via mail och hemsidor. Här söker vi dig som har minst 1års arbetslivserfarenhet, avklarad gymnasieutbildning och god system- och datavana. Vi vill även att du har god svenska och engelska i tal och skrift. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Med start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd på 6 månader. Eventuell chans till förlängning samt övertag av kund. Arbetstider är vardagar på dagtid.

Arbetsbeskrivning:

Här kommer du arbeta i en supportfunktion till ett välkänt taxiföretag i centrala Stockholm, hit tar du dig lätt kommunalt. Arbetet sker inte via telefon utan genom andra digitala kanaler och är därmed även ett administrativt arbete. Kundsupporten arbetar både med att hjälpa till internt i bolaget men även ge support till externa kunder. Du kommer arbeta i ett stort, ljust och öppet kontorslandskap med många trevliga kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Besvara frågor angående bokningsapp, gaturegister, koordinater och rabattkoder.
  • Registrera nya kunder och kundprofiler.
  • Viss reklamationshantering.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom serviceyrke eller administration.
  • Avklarad gymnasieutbildning.
  • God system- och datavana, även god svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi ser det som meriterande (ej krav) om du tidigare arbetat i datasystemet Frogne.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt driv att vilja lära dig nya saker, du är nyfiken och flexibel. Du är en person som är trygg i dig själv och du har inga problem att hugga in där det behövs. Du har datavana och har inga problem att sätta sig in i nya system. Utöver detta är du självklart serviceinriktad och brinner för att leverera den bästa hjälp du kan! Låter det här som du? Då kommer du vara en mycket uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Ulrika Olofsson | ulrika.olofsson@randstad.se |
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 23 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.