Koordinator till Praktikertjänst

Koordinator till Praktikertjänst

Praktikertjänst växlar nu upp med ett nytt affärsområde, PTJ Dental. Det nya affärsområdet breddar dagens företagsstruktur. Med ökad aktivitet inom förvärv och nya anställningsformer stärks Praktikertjänst tillväxtmöjligheter inom svensk tandvård.

Omfattning: Heltid och tillsvidare. Start omgående efter överenskommelse.

Uppdragsgivare: Praktikertjänst AB

Ort: Du kommer att arbeta i Praktikertjänsts ljusa och fina lokaler i Stockholms city.

Arbetsbeskrivning: I rollen som koordinator kommer du att tillhöra ett dynamiskt, glatt och drivet team som än så länge består av fyra personer. Du blir en viktig spindel i nätet, där du i din roll kommer att vara både administrativt och samordnande stöd för affärsområdet. I rollen ingår 8-10 resor per år. Du rapporterar till chef för affärsområdet.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
  • Kvalitetshantering
  • Avtalshantering
  • Rekryterings- och marknadsadministration
  • Administrativt stöd och support för affärsområdet
  • Koordinering och ansvar för uppstart av nya verksamheter
Kvalifikationer: Vi söker dig som tidigare arbetat i en liknande roll i något år och som önskar fortsätta arbeta administrativt som koordinator. För att lyckas i rollen behöver du ha grundläggande ekonomisk förståelse och vi ser gärna att du har utbildning/kurs inom marknad, administration och/eller projektledarskap. Vidare behöver du tala och skriva flytande svenska samt ha allmänt goda IT- och systemkunskaper, särskilt i Excel och gärna i något CRM-system. Det är meriterande med en bakgrund från läkemedelsbranschen, tand- eller sjukvård eller förståelse för liknande verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker tjänsten ska vara serviceinriktad och ha lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter. Rollen kräver att du är självgående, flexibel, kommunikativ och trygg i dig själv. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet och vi ser gärna att du har initiativkraft och vill bidra till att vidareutveckla befintliga processer och att du aktivt bidrar i förändringsarbete runt detta.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Praktikertjänst: Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även ett tjugotal dotterbolag.

För mer information se: www.praktikertjanst.se

Sista ansökningsdag: 2018-12-18. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Rekryteringskonsult Lotta Kantsjö 070-343 03 89. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. I denna rekrytering samarbetar Praktikertjänst med Randstad.
Mer info
Kontaktperson Lotta Kantsjö
Telefon 070-3430389
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 18 dec (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.