Kontorsassistent

Kontorsassistent

Har du arbetat i reception och är mycket serviceorienterad? Trivs du i rollen och vill ta nästa steg? Är du orädd, nyfiken och har ledaregenskaper? Då har vi nästa uppdrag för dig. Vi söker en receptionist till vår kund, en person som känner sig trygg att ta en teamledare roll och kan ha det övergripande ansvaret för receptionen. Låter den här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid, start omgående. Tillsvidareanställning (provanställning förekommer) med stor chans för ett övertag. Arbetstider är 8-17, måndagar till fredagar.

Arbetsbeskrivning

Vår kund är ett kommunikationsföretag och kundens kontor ligger i centrala Stockholm. I rollen som receptionist är dina arbetsuppgifter mycket varierande.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Vara kontaktperson mot leverantörer och beställa av förbrukningsmaterial
  • Stötta lokala IT-avdelningen med datorutdelning, SIM-kort beställning
  • Hantera larmfrågor, brandskydd, säkerhet och passerkort
Kvalifikationer

Här behöver du:
  • 2års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter.
  • Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.
  • Ha goda färdigheter i Officepaketet.
Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du orädd, nyfiken och serviceorienterad.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-10-03, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Natalie Bettar, natalie.bettar@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 3 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.