Junior kommunikatörsstudent till myndighet

Junior kommunikatörsstudent till myndighet

Vi söker nu en junior kommunikatör / kommunikatörsstudent till Stockholm. Har du en påbörjad eller nyligen avslutad högskoleutbildning inom kommunikation och söker ett flexibelt deltidsjobb? Se hit! Vår kund är en myndighet som ger dig möjligheten att komma in på en kommunikationsavdelning och därmed stärka upp ditt CV - perfekt för dig som är i början av din karriär. Arbetsuppgifterna varierar mellan kommunikation och ren administration och omfattningen på tjänsten kan till stor del anpassas efter dina behov. Låter detta som något för dig? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Deltid, 1-2 dagar i veckan (kan öka vid behov). Med start nu i september och för uppdrag fram till 31 december 2018 med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Här välkomnas du till en inkluderande arbetsplats och får möjligheten att arbeta på en stor kommunikationsenhet. Du jobbar tillsammans med flera erfarna kommunikatörer som kommer ge dig tips som kommer att vara dig till stor nytta i din framtida karriär som kommunikatör. I ditt ansvarsområde ingår att stötta upp enheten med administrativa uppgifter och enklare ärenden inom kommunikation.

Dina arbetsuppgifter (till exempel):
  • Vara delaktig i arrangemang av olika seminarium.
  • Ta hand om tryckeriärenden av rapporter, från formgivning till tryckbeställning och korrekturvändor.
  • Publicering av material på intranätet eller hemsidan.
  • Söka upp personuppgifter till myndighetens adressregister både via telefon och internet för att sedan lägga in uppgifterna i system.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • En pågående eller avslutad kommunikatörsutbildning på universitet/högskola.
  • Färdigheter i Microsoft Office och i synnerhet i Excel.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
För den här tjänsten söker vi dig som kombinerar en noggrannhet för detaljer med en effektivitet. Vi tror vidare att du har en god social förmåga och känner dig trygg i att ta kontakt med människor över telefon. Har du dessutom en god förmåga att utifrån givna ramar fatta egna beslut kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se |
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du dessutom erfarenhet av FileMaker och/eller SiteVision ser vi det som meriterande. Detsamma gäller om du har erfarenhet av beställning av formgivning och tryck liksom korrektur- och godkännande processer.