Handläggare till lärosäte i Stockholm

Handläggare till lärosäte i Stockholm

Vi söker nu en handläggare till Stockholm. Är du analytisk med god förmåga att skapa kvalitativa utredningar efter givna riktlinjer? Som handläggare hos oss så får du en attraktiva fortsättning på din karriär, en dynamisk arbetsplats och trevliga kollegor. Uppdraget startar enligt överenskommelse och pågår i minst 3 månader. Med dig har du minst 1 års erfarenhet av handläggning (eller liknande), med fördel i liknande roll. Tjänsten är placerad i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag.

Omfattning:
Heltid, kontorstider. Med start enligt överenskommelse i november och för uppdrag fram till årsskiftet.

Arbetsbeskrivning

Som handläggare innebär arbetet många gånger att sätta sig in i riktlinjer, arbeta efter dem och skapa olika typer av utredningar, utvärderingar och rapporter (som till exempel inför beslut, förslag till beslut eller rekommendationer). Ärendena kan skilja sig åt men tyngdpunkten ligger i en transparent och tydlig hantering och analys som kan förstås och motiveras. Du förväntas arbeta strukturerat, hålla en god språklig nivå på svenska och vara bekväm i ordbehandlingsprogram som Word.

Dina arbetsuppgifter (till exempel):
  • Utredning, granskning och handläggning av ärenden (i somliga ärenden fattar du också beslut).
  • Rapportera utredningsresultat, ge förslag till beslut liksom analysera och utvärdera förekommande arbetsuppgifter och projekt.
  • Självständigt driva ditt arbete utifrån givna riktlinjer, utarbeta förslag (exempelvis beslutsunderlag) och planera och följa upp ärenden.
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Här behöver du:
  • minst 1 års erfarenhet som handläggare eller av liknande arbetsuppgifter.
  • akademisk utbildning (eller likvärdig utbildning) inom relevant område.
  • goda kunskaper i Microsoft Office.
För den här tjänsten söker vi dig som har lätt för att se samband, dra slutsatser och förklara ärenden på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du trivs i arbeten där du kan luta dig mot riktlinjer och praxis men kan samtidigt fatta självständiga beslut och gå efter dem. Visst håller du också en god språklig nivå, är bra på att prata med olika människor och svara på frågor kopplade till dina ärenden. Har du dessutom en positiv inställning till arbetet? Då kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-11-15
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Kim Flemström | kim.flemstrom@randstad.se |
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.