Flexibelt sommarjobb

Flexibelt sommarjobb

Där kommer du att ingå i ett roligt team som jobbar vid datorn med att granska och registrera bilder på paket. Uppdraget inleds med en utbildning som är uppdelad på två halvdagar.

Om arbetet: Vi har ett perfekt jobb för dig med möjlighet att arbeta heltid, deltid eller extra. Här får du använda dig av dator som ditt arbetsverktyg när du granskar och registrerar paket. Du kommer att arbeta självständigt men ingå i ett stort och glatt team.

Det vi erbjuder:
  • Möjlighet till flexibilitet
  • Självständigt arbete
  • Coachning och utveckling
  • Fyller en viktig samhällsfunktion
  • Friskvårdsbidrag
  • Aktiviteter utanför arbetet
Den vi söker: Du som söker har hög datorvana. Du behärskar svenska i såväl tal och skrift samt har lätt för att arbeta efter rutiner. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande och har en god förmåga att arbeta självständigt. Du kan hålla god kvalité och samtidigt hålla fokus uppe. Vi ser gärna att du är flexibel gällande både arbetstider och din resväg.

Ort: Stockholm - Årsta

Lön: Enligt kollektivavtal med semesterersättning samt Ob- tillägg.

Arbetstider: Flexibelt under dag, kväll och natt.

Start: Omgående.

Om Randstad: Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vid eventuella frågor kontakta cvk@randstad.se, observera att vi endast tar emot ansökningar via ansökningsformulär i annonsen.

Sökord: sommarjobb, heltidsjobb, deltidsjobb, extrajobb, dator, teknik, posten, team
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 2 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om du fortfarande inte har ditt sommarjobb klart - då har vi denna möjlighet till dig! Har du datorvana och är snabb på tangenterna? Gillar du att arbeta självständigt? Vi har jobbet för dig. Just nu söker vi personal till Postnord i Årsta.