CNC-operatör till Spånga

CNC-operatör till Spånga

Motiveras du av att arbeta utifrån tydliga ramar och kundspecifika order i verkstadsmiljö? Är du dessutom en person som tycker om att arbeta med en maskin som främsta verktyg där du får bestämma takten? Då kan tjänsten som CNC-operatör vara något för dig!

Arbetstider

Heltid. Mån-tors 07.00-16.30 och fredagar 07.00.13.45.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med tillverkning av mekaniska komponenter i en produktion bestående av bland annat svarvar, fräsmaskiner och robotstyrda maskiner, där du kommer ingå i ett team av fräsare.

Arbetat innefattar:
  • Körning av CNC-maskinen och kontrollering av den färdiga detaljen
  • Programmering och riggning
  • Ritningsläsning
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
  • Tjänsten kräver flera års erfarenhet av programmering, riggning och ritningsläsning.
  • Som person bör du kunna samarbeta med dina kollegor och vara mån om att arbeta kvalitetssäkert
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Parisa Meidanipour | parisa.meidanipour@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.