C-chaufförer med YKB sökes för uppdrag

C-chaufförer med YKB sökes för uppdrag

Vi söker just nu C-chaufförer för olika uppdrag inom Stockholmsområdet. Är du en serviceinriktad chaufför som vill arbeta i Stockholm med omnejd? Välkommen in med din ansökan!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Omfattning:
Heltid

Kvalifikationer

Vi söker dig med C-körkort och YKB-utbildning. Meriterande om med CE-behörighet. Även truckkort, ADR-utbildning eller maskinförarutbildningar är starkt meriterande, dock inget krav.

Som person är du positiv och har ett ordningsamt förhållningssätt. Du har hög ansvarskänsla och tar ett stort ansvar för material och det fordon du använder. Då du är ansiktet utåt krävs en hög servicenivå och goda kommunikativa egenskaper. Vidare är du stresstålig, noggrann och punktlig. Då ditt dagliga arbete kan innebära tunga lyft är en god fysik av betydelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

För information: Irini Ioannidou, irini.ioannidou@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sista ansökningsdag:
2018-10-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.