Administratör till myndighet med intresse för miljö

Administratör till myndighet med intresse för miljö

Vi letar nu efter två administratörer till ett uppdrag hos vår kund i centrala Stockholm. Här erbjuds en utvecklande roll som administratör som strävar efter att underlätta vardagen för din, såväl som dina kollegors vardag.

Omfattning:
Start 15 augusti. Heltid, måndag-fredag.

Uppdragslängd:
3 månader med goda möjligheter till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Rollen som administratör innebär att vara en stödfunktion för verksamheten. Arbetsdagarna är varierande med toppar och dalar i arbetsbelastningen.
Du arbetar i ett team på 4 personer där ni har ett nära samarbete även fast arbetsuppgifterna mestadels sker självständigt.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Vara ett operativt stöd för verksamheten
  • Ta hand om administrationen kring föredragningar
  • Se till att ärenden och bilagor kommer in
  • Stänga ner sociala medier/ytor efter avslutade projekt
  • En del telefonkontakt
  • Övriga administrativa uppgifter
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Gymnasium eller likvärdig utbildning.
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som administratör.
  • Goda kunskaper i MS Office.
  • Meriterande med högskoleutbildning och erfarenhet från statlig myndighet samt kunskaper i SharePoint eller likvärdigt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i rollen tror vi att du är socialt utåtriktad och tydlig i din kommunikation. Vi tror att du ser lösningar istället för problem och att du är duktig på att jobba strukturerat med ett ordningssinne. Är du dessutom serviceminded och tar egna initiativ är det ett stort plus.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-07-06, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 6 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du jobba tillsammans med ett företag som utvecklar miljösverige i samverkan med näringslivet, myndigheter och organisationer?Har du ett intresse för miljö och statlig verksamhet? fortsätt då gärna läsa denna annons.