Administratör till myndighet i Stockholm

Administratör till myndighet i Stockholm

Är du bra på att formulera dig, skriva protokoll och sköta administration? Då kan vi ha ett motiverande uppdrag för dig. Vår kund är en myndighet på trevlig adress i Stockholm. Här får du en bred och omväxlande roll med fokus på administration enligt befintliga riktlinjer och rutiner. Med dig i bagaget har du minst 3 års relevant erfarenhet, goda färdigheter i Microsoft Office och känsla för struktur. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag.

Omfattning:
Heltid, start enligt överenskommelse och med uppdrag i minst 3 månader.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som administratör utgör du en viktig del av din avdelning. Förutom att administrera rutinuppgifter så är du också support för dina kollegor. Du sitter hos vår kund, en myndighet, på trevlig adress nära kommunikationer och lunchmöjligheter. Du förväntas vara bra på Microsoft Office, eller liknande program - eller ha lätt för att sätta dig in i basfunktionerna i datorprogram som Word, Excel, Outlook och/eller PowerPoint.

Dina arbetsuppgifter:
  • Administrera rutinuppgifter, planera och samordna olika ärenden. Du arbetar efter befintliga riktlinjer och rutiner vilket ger dig stöd i det dagliga arbetet.
  • Agera operativt stöd för verksamheten/avdelningen.
  • Formulera brev och protokoll med mera.
  • Administrativt stöd i olika typer av projekt vid behov.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Minst tre (3) års erfarenhet från liknande arbete.
  • Gymnasieutbildning (eller motsvarande utbildning) och goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
  • Goda färdigheter i Microsoft Office eller liknande program.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person får du gärna vara lite fyrkantig, i alla fall när det kommer till att agera efter givna rutiner och policys. Du trivs helt enkelt med att arbeta strukturerat och beskrivs troligen som noggrann och ansvarstagande. Vi tänker att du redan är bekant med basfunktionerna i ordbehandlingsprogram som Word. Men du är också lättlärd och har lätt att upptäcka nya funktioner och komma överens med den digitala världen. Är du dessutom positiv med en ljus syn på arbetet? Då kommer du att trivas hos oss och staten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-11-15, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Niclas Norenius Marander | niclas.norenius.marander@randstad.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 15 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Har du kunskap i något administrativt system, exempelvis Ladok, ser vi det som plus (ej krav).