Administratör till central bank

Administratör till central bank

Omfattning:
Heltid. Start i juli med uppdrag till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten innebär ett stöd till bankens säkerhetsfunktion för arbete med registerkontroller och registrering av dessa i interna system. Därtill ska tjänsten bistå med andra administrativa sysslor på enheten. Vid uppstart av uppdraget kommer introduktion av arbetsuppgifterna ges av närstående medarbetare som också kommer att vara arbetsledare under avtalstiden.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Genomföra och följa upp bankens registerkontroller enligt säkerhetsskyddslagen av medarbetare och konsulter
  • förbereda och följa upp säkerhetsskyddsavtal
  • kontakt med medarbetare, entreprenörer , konsultföretag och andra myndigheter
  • sedvanliga administrativa uppgifter
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Mycket goda kunskaper i MS Office och Excell.
  • Minst 3 års erfarenhet som administratör
  • Erfarenhet av arbete på myndighet
  • Gymnasium eller likvärdig utbildning
Vi ser det som ett plus (men inte krav) om du tidigare arbetat med registerkontroller eller säkerhetsskyddsarbete. Ytterligare merit är det med tidigare erfarenhet och kunskaper kring kontakt med leverantörer och andra myndigheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person så tror vi att du trivs i nya miljöer och stimuleras av varierande arbetsuppgifter. Du har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och gillar att samarbeta med andra. Visst är du ansvarsfull, tar egna initiativ och kommer i mål? Och du vågar fråga vid behov. Har du dessutom en positiv inställning, ljus syn på arbetet och motiveras av nya erfarenheter? Då kommer du att trivas i denna roll!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-07-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Josefin Tängnander| josefin.tangnander@randstad.se |
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet av arbete som administratör på myndighet? Är du en lagspelare som trivs med att jobba i team? Tar du eget ansvar, är noggrann och självgående? Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag!