Försäljningschef till Ramirent, Stockholm

Försäljningschef till Ramirent, Stockholm

Försäljningschef
till Stockholm
Har du erfarenhet av att leda personal, utveckla lönsamhet, arbeta målinriktat med tillväxt och tror dig besitta kvalitéerna som krävs för att axla ansvaret att leda vårt säljteam i Stockholm? Då kan detta vara något för dig.

Rollen
Som försäljningschef på Ramirent har du försäljnings- och resultatansvar för ett team på ca. 15 medarbetare i olika säljroller inom regionen. Du och ditt team har också ett nära samarbete med övriga avdelningar där ni tillsammans ser till att kunna erbjuda era kunder de bästa lösningarna för just dem. Du kommer att rapportera direkt till regionchefen och ingå i den regionala ledningsgruppen.

Profil
  • Du är en trygg, stabil och tydlig ledare med fokus på både individen samt att utveckla verksamheten
  • Du har ett stort affärsmannaskap, är strukturerad och målinriktad samt har erfarenhet av att driva en säljorganisation
  • Du har erfarenhet från byggbranschen inom B2B med goda försäljningsresultat
  • Du har goda kunskaper inom IT och är van användare av Officepaketet
  • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift samt har körkort
Som person
Du är en tydlig och god kommunikatör samt har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos både medarbetare och kunder. Att du är prestigelös och ödmjuk är andra egenskaper vi värdesätter.

Vi erbjuder
Ramirent är ett marknadsledande bolag som präglas av stark framtidstro och som är i en expansiv fas. Vi söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder. Läs mer på www.ramirent.se

Sökord: chef, säljchef, säljare, försäljare, försäljning, byggsäljare