Uthyrare sökes till Ramirent i Västberga!

Uthyrare sökes till Ramirent i Västberga!

Är du kundorienterad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Ramirents kundcenter i Västberga söker en medarbetare för att arbeta med uthyrning.

Arbetsuppgifter är att du
 • Har som huvudsaklig uppgift att hyra ut maskiner och material till våra kunder
 • Är kundens kontaktperson och rådgivare, vid beställning per telefon och kundmottagning över disk
 • Är aktiv i försäljningsarbetet
 • Registrerar uppgifter i vårt verksamhetssystem
 • Tar emot maskiner och material som kommer i retur från kunder
 • Ser till att maskinparken är i god kondition
 • Köper in försäljningsmaterial m.m.
Din profil:

Krav:
 • Gymnasieutbildning
 • God maskinkännedom och att du har teknisk grundkompetens
 • B-körkort och datorvana
 • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:

- Erfarenhet från maskinuthyrningsbranschen eller närliggande branscher

Övrigt:

Start: Omgående

Omfattning: heltid

Placering: Västberga

Som person:

Då du skapar, utvecklar och underhåller goda, långsiktiga och nya relationer behöver du vara utåtriktad, ha en hög servicevilja och alltid sätta kunden i främsta ledet. Vi ser att du är en lyhörd person som kan identifiera kundens behov, för att ge förslag på den optimala hyreslösningen. Då vårt säkerhetstänk är högt tar vi för givet att du är ansvarsfull och noggrann. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi vill att du är prestigelös och har hög social kompetens, för på alla Ramirents kundcenter arbetar vi tätt tillsammans. Det innebär att man går in i varandras roller och arbetar där behov finns. Du är resultatinriktad och ser möjligheterna till merförsäljning. Din goda lokalkännedom kommer väl till pass i kontakten med våra kunder.

Om kunden:

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Ramirent erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Ramirents kundcenter finns över hela landet. Ramirent AB ingår i Ramirent-koncernen, som har verksamhet i 9 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Om vårt företag:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se