Vill du skapa Rambolls framtid?

Vill du skapa Rambolls framtid?

På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över hela världen. Ramboll utvecklar just nu en ny organisationsstruktur för att förbättra arbetsmetoder och samarbete internationellt.

Vi söker dig som är intresserad av att skapa din egen roll inom Ramboll och samtidigt bygga upp nya projektmodeller internationellt. Då vi jobbar globalt kommer du att använda dig främst av digitala kommunikationsverktyg i ditt arbete, vilket ger flexibilitet att välja arbetsort. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom teknik och affärer. Du vill utveckla din kompetens och ansvara i projekt. Om det är viktigt för dig att få vara med och påverka, vara en central del på din arbetsplats och tillsammans med dina kollegor ha kul på resans gång, så är detta en tjänst för dig.

Vi söker dig
Vi söker kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:
  • Koordineringsegenskaper för att samordna mellan Indien och Sverige
  • En teknikbakgrund inom byggnader eller infrastruktur
  • Trivs med att leda projekteringsuppdrag
  • Kännedom om svenska normer och regler inom byggnader eller infrastruktur
  • Kunskaper i beräknings och modelleringsprogramvaror
  • Talar obehindrat i både svenska och engelska

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper för den här rollen. Vi ser att du som person har ett positivt mindset till att jobba globalt och är intresserad att utvecklas tillsammans med oss i enheten men också i Rambolls affärer. Du har en stor nyfikenhet och har lätt att föra talan och leda gruppen framåt.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Öhrn 010-6151386. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 1:a september 2018.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Öhrn
Telefon 010-6151386
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramboll.se/
Sista ansökningsdag 1 sept (13 dagar kvar)