Designledare till Ramboll i Stockholm

Designledare till Ramboll i Stockholm

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din förmåga att se utanför boxen och att du tycker om att ta nya initiativ i en ny organisationsstruktur inom Ramboll. Du får möjlighet att skapa din egen roll för att utveckla framtidens affärer i en internationell miljö. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en förmåga att se möjligheter och har ett internationellt mindset. Du vill vara med och påverka, vara en central del på din arbetsplats och tillsammans med dina kollegor ha kul på resans gång. Om du är vår nya designledare - klicka på knappen "Ansök nu"

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra en ny strategisk del på Ramboll
Som vår nya designledare kommer du att vara en del av vår internationella satsning för att leverera projekt i samarbete med vårt resurskontor i Indien. I arbetet ingår även att förbättra arbetsmetoder och samarbeten med andra Ramboll-länder. På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över hela världen. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Du kommer att utgå från funktion, så medarbetares ortsplacering är sekundär. Vi samarbetar via digitala hjälpmedel i det dagliga arbetet och möts fysiskt vid behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Driva och leverera projekt till svenska och internationella kunder
  • Förbättra våra arbetsmodeller
  • Förmåga att se och hitta nya möjligheter för Ramboll Sverige
Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling.
För att lyckas i den här rollen tror vi att:
  • Koordineringsegenskaper för att samordna mellan Indien och Sverige
  • En teknikbakgrund inom byggnader eller infrastruktur
  • Trivs med att leda projekteringsuppdrag
  • Kännedom om svenska normer och regler inom byggnader eller infrastruktur
  • Kunskaper i beräknings och modelleringsprogramvaror
  • Talar obehindrat i engelska
Du är en person som trivs med förändring och proaktivt söker innovativa lösningar med betydelsefull inverkan på morgondagens samhälle och våra kunder. Digitalisering, och de värden den skapar, stimulerar dig och du använder insikter, trender och omvärldsanalys för att utveckla dig själv och företaget. Du är framsynt, nyfiken och vågar ifrågasätta status quo. För att du ska känna dig stöttad och kunna uppnå goda resultat söker du en visionär och inspirerande ledare som utmanar dig på daglig basis.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.
Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-08-18.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://se.ramboll.com/
Sista ansökningsdag 18 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.