Bro- och anläggningskonsulter till Ramboll

Bro- och anläggningskonsulter till Ramboll

Vi söker Bro- och anläggningskonsulter till Rambolls kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg och Malmö!

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi dig som vill vara med och utvecklas med vår verksamhet inom bro och anläggning på något av våra kontor i Luleå, Stockholm, Göteborg eller Malmö. Om det är viktigt för dig att få vara med och påverka, vara en central del i projektet och tillsammans med dina kollegor ha kul på resans gång så är detta en tjänst för dig.

Vi erbjuder

Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta kollegor i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Du kommer primärt få jobba med tidiga skeden, stål- och betongkonstruktioner samt generellt brounderhåll runt om i Sverige. Affärsområdet består idag av 60 medarbetare där du som en del av affärsområdet kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor. Rambolls broverksamhet i Sverige är marknadsledande på stora och komplexa konstruktioner. Några exempel på uppdrag vi jobbar med just nu i olika skeden är Hisingsbron, Förbifart Stockholm, nya Slussen, Haga Station och upprustning av Klaratunneln.

Vi söker dig
Vi söker kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:
  • En civil, - eller högskoleingenjörsutbildning inom ett relevant område för tjänsten
  • Minst två års arbetslivserfarenhet inom ett relevant område för tjänsten, i första hand:
  • broprojektering i tidiga skeden
  • projektering av betong- och stålbroar
  • projektering av betongkonstruktioner
  • analys av befintliga konstruktioner
  • 3D projektering

Som person är du analytisk och grundlig med ett djupt intresse för att utveckla morgondagens teknik. Du trivs när du får arbeta med meningsfull teknik i en variation av projekt. Genom att kombinera din tekniska expertis och affärsförståelse får du använda dina färdigheter som rådgivare till våra kunder. För att ständigt känna dig på topp i din karriär söker du kompetensutveckling samt ett uppmuntrande och pålitligt ledarskap.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Victoria Blomquist på telefonnummer 010 615 60 61. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Victoria Blomquist
Telefon 010 615 60 61
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramboll.se/
Sista ansökningsdag 1 sept (10 dagar kvar)