Uppdragsledare/Teknikansvarig - VVS

Uppdragsledare/Teknikansvarig - VVS

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu Uppdragsledare/Teknikansvarig inom VVS-teknik till vårt kontor i Stockholm som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder

Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Som Uppdragsledare/Teknikansvarig på Ramboll kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. För att trivas i rollen ska du tycka om att arbeta i grupp. Vi arbetar målinriktat med ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter kombinerat med ett stort tekniskt intresse. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

Mer än 3 års erfarenhet av att arbeta som konstruktör/teknikansvarig inom VVS-området

En utbildningsbakgrund som Civil-, Högskole-, YH- eller gymnasieingenjör med passande inriktning för tjänsten.

Erfarenhet av MagiCAD för AutoCAD, erfarenhet av projektering med MagiCAD för Revit är meriterande.

Som person är du initiativrik och ansvarstagande. Du har goda tekniska kunskaper och arbetar idag självständigt.

Varför Ramboll?

På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du

Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta
Henrik Johansson på 010-615 62 74. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige
Mer info
Kontaktperson Henrik Johansson
Telefon 010-615 62 74
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ramboll.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ramboll is a leading engineering, design and consultancy company employing 13,000 experts in almost 300 offices in 35 countries. We aim to create inspiring and exacting solutions that make a genuine difference to our customers and society as a whole, while emphasise local experience combined with a global knowledge-base. We work in a range of exciting markets - Buildings, Transport, Planning & Urban Design, Water, Environment & Health, Energy, Oil & Gas and Management Consulting.