Projektör till Ramböll

Projektör till Ramböll

Vill du få möjligheten att använda din kunskap inom luftledningar i stam- och regionnät för att göra skillnad och påverka samhällets utveckling i en positiv riktning?

Vill du utvecklas i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur?

Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som luftledningsprojektör kommer du att tillhöra deras affärsområde Energi. Du kommer att vara en del av Rambölls Elkraftsenhet som består av ett team energikonsulter som jobbar med projektering av luftledningar. Du arbetar med tekniska frågeställningar i förstudier, tillståndsprocesser och genomförande. Du samarbetar med övriga affärsområden inom Ramböll - både nationellt och internationellt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Projektera luftledningar
 • Delta i förstudier och genomförande av projekt
 • Ritningsarbete
 • Utföra mekaniska beräkningar och dimensioneringar av kraftledningsstolpar
 • Ta fram tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag och delta i upphandlingar
 • Bidra till kunskapsutbyte med våra andra enheter samt andra teknikområden inom Ramböll Sverige, men även internationellt
För att lyckas i den här rollen

När du blir en del av Ramböll kommer de att göra sitt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:
 • Utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå exempelvis inom energi & process, bygg, teknisk fysik eller att du har förvärvat kunskaperna på annat sätt
 • God förståelse och kunskap inom mekanik
 • Intresse för elförsörjning och elkraft
 • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • B-körkort
Vi betraktar det som meriterande om du har erfarenhet av hållfasthet och stålberäkningar, programmeringskunskaper eller praktisk erfarenhet från bygg- anläggningsprojekt.

Som person tror vi att du upplevs som en lagspelare som är noggrann, flexibel och nyfiken. Du kan arbeta självständigt men även i grupp och är inte rädd att fråga om du behöver hjälp eller är nyfiken på att lära dig mer. Du är förtroendeingivande och ser till deras kunders behov för att skapa största möjliga värde.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Uppsala

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på Onepartnergroup AB med möjlighet till anställning hos Ramböll efter uthyrningsperioden förutsatt att alla parter är nöjda.

Om kunden

Ramböll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos Ramböll kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Med deras intressanta projekt och kreativa lösningar strävar de efter att utveckla deras bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av deras grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar de tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se