Konstruktör inom elkraft till Ramböll

Konstruktör inom elkraft till Ramböll

Vill du få möjligheten att använda din kompetens inom konstruktion och elkraft för att tillsammans med kompetenta energikonsulter bidra till utvecklingen av innovativa och högkvalitativa designlösningar?

Vill du utvecklas i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig!

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som konstruktör inom elkraft kommer du att vara en del av Rambölls enhet Power Systems inom energidivisionen som arbetar med uppdrag inom energi. Du kommer att få vara med och lära dig projektering av lokalnät, luftledningar och vindkraft. Du kommer få en mentor som introducerar dig i arbetet och stöttar dig i din utveckling. Du kommer arbeta med ritverktygen AutoCAD, Microstation, elproCAD och Autocad MagiCAD. Du kommer också få arbeta med beräkning och dimensionering av elnät. Du får möjlighet att samarbeta med de övriga affärsområdena inom Ramböll - både nationell och internationellt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Konstruera och ta fram ritningar/bygghandlingar
  • Ta fram konstruktionsritning i luftledningsprojekt
  • Konstruera och tar fram enlinjeschema, kretsschema och layouter till t.ex. vindkraftsprojekt
  • Utföra beräkningar och dimensionera elnät
För att lyckas i den här rollen tror vi att:
  • Du har utbildning från yrkeshögskola eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt
  • Erfarenhet av AMA och EBR
  • Erfarenhet av konstruktionsarbete i CAD-system
  • Talar flytande svenska både i tal och skrift
  • B-körkort
Som person tror vi att du upplevs som en lagspelare som är noggrann, flexibel och nyfiken. Du kan arbeta självständigt men även i grupp och är inte rädd att fråga om du behöver hjälp och är nyfiken på att lära dig mer. Du är förtroendeingivande och ser till deras kunders behov för att skapa största möjliga värde.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Stockholm

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på Onepartnergroup AB med möjlighet till anställning hos Ramböll efter uthyrningsperioden förutsatt att alla parter är nöjda.

Om kunden

Ramböll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos Ramböll kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Med deras intressanta projekt och kreativa lösningar strävar de efter att utveckla deras bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av deras grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar de tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se