Key Account Manager

Key Account Manager

Vill du spela en viktig roll i ett välkänt och miljövänligt bolag? Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö, Ragn-Sells, söker nu en Key Account Manager med inriktning mot Industri.

I rollen som Key Account Manager är din huvudsakliga arbetsuppgift att leda och utveckla försäljningen för stora namngivna kunder, både befintliga och prospekt. Du följs upp på procentuell tillväxt och lönsamhet, samt samordnar försäljningen och avtal för respektive konto. Genom hög kundnöjdhet och en professionell hantering av kundrelationerna och kundvård säkerställer du framtida affärer och därmed realiseras kundens fulla potential i behovet av Ragn-Sells tjänster. I arbetet ingår även uppsökande verksamhet, samt att delta i affärs- och marknadsplanering. Du håller dig ständigt uppdaterad och utbildad inom nya produkter, tjänster och lösningar. Du genomför även kontinuerlig analys av försäljningsutvecklingen, marknadsandel, materialvolymer, pris och win/loss analyser. Du kommer att rapportera till Chefen för Nationella Kunder.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av marknad och försäljning, samt är van att arbeta målstyrt med komplex tjänsteförsäljning. Som person är du beslutsam och målmedveten och trivs med att bygga och behålla starka och långsiktiga relationer. Vidare gillar du förändringar och är utvecklings- och resultatorienterad, samt är en god presentatör med förmåga att övertyga. Du har erfarenhet inom förhandlings- och prestationsteknik och det är meriterande om du har en universitets- eller högskoleutbildning med inriktning teknik och/eller ekonomisk utbildning - alternativt annan eftergymnasial utbildning kombinerat med erfarenhet. Du har goda IT-kunskaper samt behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Självklart har du ett stort intresse för miljöfrågor! Tjänsten kräver B-körkort.

Du erbjuds en intressant roll som säljare i ett företag som ligger i framkant inom återvinning och miljö - där dina framgångar som säljare bidrar till kretsloppet och en hållbar miljö. Du blir del i ett kompetent och drivet team, med högt engagemang och god teamanda. Ragn-Sells ingår i en stor koncern, där prestation och ambition borgar för goda utvecklingsmöjligheter.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar genom att klicka på knappen nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Sanna Österström enligt nedan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Made For Sales
Sista ansökningsdag 4 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made for Sales är ett rekryteringsföretag inriktat på tjänster inom försäljning. Vi har lång erfarenhet av försäljning och rekrytering och vet därmed vilka krav som ställs och vad som kännetecknar en säljare med stjärnpotential.