Mediasäljare till entreprenörsdriven startup

Mediasäljare till entreprenörsdriven startup

Vår Kund

ROI är ett entreprenörsdrivet teknikföretag som grundades 2017 med ambitionen att bli den självklara partnern av leadsgenerering i Norden. Vårt smarta koncept med landningssidor gör att vi kopplar ihop köpare & leverantör i deras specifika bransch och geografiska område. Idag har vi över 150 nöjda kunder och vill nu utöka verksamheten ännu mer. Under 2020 gick BGF in som investerare i bolaget för att stödja den framtida tillväxten i Storbritannien och Europa.

Om tjänsten

ROI är en entreprenörsdriven startup med stora framtidsvisioner som nu ska växa med fler likasinnade kollegor. Du kommer att få arbeta med ett av de ledande företagen inom ett nytt fält av online teknologi där du får en möjlighet att bygga både ditt eget namn men också en möjlighet att få vara med på en otrolig tillväxtresa. Vi är bara 15 personer i teamet - ditt arbete kommer därför bli högt värderat och dina åsikter kommer att betyda mycket. Vi hänger inte på oändliga möten - vi har en beprövad tjänst, vi har finansieringen och vi behöver växa. Hur ofta ser du en sådan möjlighet?

Utöver det får du
  • Garantilön och provision på ordervärde
  • Tjänstebil
  • Arbetstider: 08.00-17.00 (Frihet under ansvar)
  • Friskvård
  • Gemensam resa en gång om året
Vem söker vi till denna tjänst

Du gillar att prata med kunder och att skapa affärer. Du är medveten om att det krävs ett stort tålamod, ett hårt jobb och att du aldrig är bättre än ditt senaste sälj. Du har en god förmåga att snabbt väcka intresse och skapa förtroende och kan tydligt och effektivt förklara för kunden varför just deras företag kan ha nytta av ROI Medias produkter och tjänster. Som person trivs du i en miljö med högt tempo, där du är målmedveten, tävlingsinriktad och jobbar hårt för att lyckas.

För lyckas i rollen hos oss behöver du minst två års erfarenhet av försäljning inom B2B med dokumenterad erfarenhet från avslutade affärer. Du har även en god datavana, B-körkort och kan formulera dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom landningssidor samt egen bil.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mediasäljare får du ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Du arbetar självständigt med uppsökande försäljning där telefon, mejl och fysiska besök är dina främsta verktyg, givetvis med stöd från drivna kollegor. Du driver med stort mod din försäljning och arbetar med både befintliga och nya kunder. Vid start får du en gedigen utbildning om våra produkter och tjänster. Du ingår i ett fokuserat och drivet säljteam där du med din entreprenörsmässiga sida och egna idéer kommer vara en del av att driva bolagets utveckling framåt. Du utgår från huvudkontoret i Bromma men kommer arbeta i hela Storstockholm med omnejd.

Tillsättning

Jobzone tillsätter denna tjänst genom VR-rekrytering! ROI Media har valt Jobzone som samarbetspartner i denna rekrytering. Som första företag i Sverige jobbar Jobzone med VR-teknologi i sina rekryteringsprocesser till tjänster inom sälj. Vi vill hitta de vassaste säljarna, och du som söker kommer få gå igenom en spännande process på vägen mot jobbet!

Skicka in ett CV med personligt brev där du beskriver varför du är rätt person för den aktuella tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jobzone Sverige AB
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (24 dagar kvar)