Teknisk specialist förorenad mark och vatten

Teknisk specialist förorenad mark och vatten

Teknisk specialist förorenad mark och vatten
Vill du vara del av en dynamisk, innovativ och proaktiv verksamhet? Brinner du för att göra skillnad inom miljö och cirkulär ekonomi. Då har vi ett spännande jobb som Teknisk specialist med placering på vårt kontor i Stockholm.

Som ett av Nordens största miljöföretag ser vi det som vårt åtagande att aktivt bidra till samhällets övergång till den cirkulära ekonomin. Vi har lång erfarenhet av att behandla förorenad mark och vatten samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Om jobbet
Som teknisk specialist ansvarar du för våra reningsutrustningar för rening av vatten och jord. Du är en resurs i olika projekt inom marksanering och vattenrening som ansvarar för vår utrustning, är väl fungerande både tekniskt och i praktiskt.

Du ansvarar för projektering av reningsutrustning, till aktuella projekt och långsiktigt. enligt utsatt tidplan och budget. Du håller hela tiden koll på eventuella förbättringsåtgärder. När arbetet är färdigställt kommer du att analysera och utvärdera både ekonomin och kvaliteten i projektet. Du rapporterar till och förankrar beslut med projektchefen för region Nord.

I projektledarollen har du ett kommersiellt fokus där du med lyhördhet och service vårdar och utvecklar våra kundrelationer och även blickar framåt för möjligheter till nya projekt. Du gillar förändringsarbete och ser projektarbete ur både ett miljö- och affärsperspektiv. I rollen kommer du att räkna på anbud tillsammans med projektchefen och ni har en ständig dialog om hur ni kan utveckla våra kundrelationer. För att kunna nå dina och regionens mål har du tillgång till all expertis inom RGS Nordic, i såväl Sverige som Danmark.

Dina personliga färdigheter
Vi söker dig som har erfarenhet från tekniska projekt i bygg- eller entreprenadbranschen. Du behöver eftergymnasial utbildning eller har motsvarande kunskap från tidigare roller. Har du även arbetat med föroreningar i mark är det meriterande men inget krav. Du kanske jobbar hos ett tekniskt företag idag men känner att du vill till en roll med ett större ansvar. En förutsättning är att du har ett intresse för tekniska lösningar i kombination med en förmåga att kunna driva och projektera tekniska lösningar. Du gillar utveckling och förändring och vill ha en stor påverkansgrad själv.

Då rollen innebär många kontaktytor internt som externt så sätter vi stor vikt vid din förmåga att samarbeta. Du har även en god förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva mot uppsatta mål. Du har lätt för att organisera och förstår vikten av att vara en god kommunikatör. Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska språket. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav.

Vårt erbjudande är starkt
Vi kan utlova ett arbete med omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Du kommer att omges av ett fantastiskt team av kompetenta kollegor och medarbetare, där humor och integration är en viktig del vardagen. Lön enligt kvalifikationer, goda anställningsvillkor och förmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Stockholm. Läs gärna mer om RGS Nordic på www.rgsnordic.com

Om rekryteringsprocessen
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev genom länken ansök. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och arbetar med löpande intervjuer. Dock kommer vi ha uppehåll vecka 29-31 då vi är på semester.

Frågor om tjänsten besvaras av Anders Lindström, projektchef region Nord, på telefon 070-332 52 56 eller per epost alin@rgsnordic.com
Mer info
Kontaktperson Anders Lindström
Telefon 0703325256
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rgsnordic.varbi.com/se/apply/positionquick/528724/?where=4
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar i Sverige som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.