Trade Marketing – RFSU AB

Trade Marketing – RFSU AB

RFSU AB befinner sig i ett mycket expansivt skede och söker nu en drivande och resultatinriktad Trade Marketing för sin fortsatta tillväxt.

Trade Marketing Sverige

Ansvar och Arbetsuppgifter
Vill du kombinera dina färdigheter inom Trade Marketing med ansvar över ett varumärke i stark tillväxt?

Vi söker dig som brinner för försäljning och vill kombinera detta med ansvaret för ett av våra snabbast växande externa varumärken. Denna unika och spännande kombinerade roll kommer att ha stor betydelse för vår fortsatta expansion och tillväxt!

Som Trade Marketing Sverige har du huvudansvar för att förstärka och vidareutveckla varumärkena RFSU och Carmex på alla våra fysiska och digitala kanaler vad avser promotion och instore material.

Du kommer även att operativt ansvara för planering, genomförande och uppföljning av aktiviteter mot våra externa säljkårer. Våra kanaler omfattar apotek, dagligvaruhandel, servicehandel, fackhandel samt e-handlare. Genom att du ansvarar för såväl trade som aktiviteter via våra säljkårer ges du ett mycket övergripande ansvar med stora möjligheter att påverka effekten av konsumentnära aktiviteter.

Erfarenheter
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med gedigen erfarenhet av trade marketing och som nu vill kombinera detta med ett varumärkesansvar. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Du har jobbat inom FMCG och förstår att anpassa aktiviteter utifrån de förutsättningar som de olika fysiska och digitala kanalerna har.

Du har förmågan att växla mellan strategiskt planerande och ett starkt operativt driv. Du är prestigelös, kreativ, initiativrik och van att själv se till att omvandla planer till verklighet. Du är van att jobba självständigt men trivs lika bra i grupp. Att jobba mot tydliga mål, följa upp utfall och se ständiga förbättringar som en naturlig del till framgång är självklart för dig.

Erbjudande och Ansökan
Du erbjuds en unik möjlighet att vara delaktig i att vidareutveckla unika varumärken i ett företag där dina kunskaper och insatser kommer att ha stor inverkan på företagets totala resultat.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!
Mer info
Kontaktperson Kjell Eriksson
Telefon 0709-419009
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.interselection.se/
Sista ansökningsdag 27 feb 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RFSU / RFSU AB — ett världsunikt koncept.

RFSU AB är ett kommersiellt företag som producerar och säljer konsumentprodukter genom apotek, dagligvaruhandel, servicehandel samt e-handel i Sverige, Norge, Danmark och Finland. En majoritet av vår försäljning genereras utanför Sverige genom varumärken som RFSU, Sultan och Carmex. Vår produktportfölj består huvudsakligen av produkter för intimvård och hälsa men inkluderar även produkter för ett mer behagligt och säkrare sexliv.

RFSU AB har även en egen webbutik, www.rfsu.com, där vi samlar ett sortiment av produkter från både vår egen portfölj och externa varumärken med målet att ge våra kunder ett mer behagligt och säkrare sexliv samt ökat välbefinnande och bättre livskvalitet.

Vinsten från RFSU AB går till dess ägare, Riksförbundet för sexuell upplysning (RFSU) som använder dessa medel för att arbeta nationellt och internationellt med upplysning, utbildning och opinionsbildning kring varje människas rätt att bestämma över sin egen kropp, sexualitet och identitet. Det innebär att varje gång du köper en produkt från RFSU eller handlar på RFSU.COM, bidrar du till spridning av information som förbättrar människors liv både i Norden och andra delar av världen.

RFSU AB har en lång historia av lönsam tillväxt och strävar kontinuerligt efter att expandera genom nya partnerskap och kategorier.