Supportansvarig till RF Coverage AB Stockholm

Supportansvarig till RF Coverage AB Stockholm

Trivs du i en kommunikativ roll med eget ansvar och där ena dagen inte är den andra lik? Har du ett tekniskt intresse? RF Coverage AB rekryterar en Supportansvarig som vill vara delaktig i att skapa Nordens bästa leverantör av system av "täckningslösningar". Vi är ett svenskt företag som med mycket hög kompetens. Vi designar, implementerar, övervakar och underhåller systemlösningar för täckningslösningar. Vi ser alltså till att mobiltelefoni, RAKEL och andra trådlösa system fungerar, t e x på kontor och i bil- och järnvägstunnlar. Läs gärna mer på www.rf-coverage.se Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

I rollen som supportansvarig kommer du primärt att:
  • övervaka flera system från vårt kontor i Årsta
  • ansvara för flera kundunika supportflöden
  • initiera och åtgärda fel, larm och uppdrag som uppkommer inom support
  • månatligt rapportera till kund
Din vardag är i en trevlig arbetsmiljö med stöd från kollegor för att du ska kunna nå ett bra resultat. Du kommer att få möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa där du får stort förtroende och arbetar med en hög grad av ansvar.

Tjänsten är på heltid, där du arbetar kontorstider.

Vi erbjuder dig uppgifter som omfattar ett brett spektrum av utmaningar från en dag till en annan. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Årsta, nära södra länken.

Kortare resor kan förekomma.

Din profil

Du har minst två års erfarenhet av en support-/serviceinriktad roll, gärna från teknisk support. Då supporten är systemtekniskt inriktad är tidigare erfarenhet inom systemleveranser samt ärendehanteringssystem önskvärt.

Du har hög servicekänsla, värdesätter kvalitet och är van att ta egna initiativ. Vidare är du lösningsorienterad och har stort engagemang i ditt arbete och mot kund. Du har en god organisationsförmåga och har lätt för att prioritera och strukturera i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. En viktig egenskap är att du är jordnära och har förutsättningar att jobba på ett mindre entreprenörsföretag där varje dag speglas av effektivitet, entreprenörsanda och lagkänsla.

Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska språket.

Om RF Coverage

RF Coverage AB (RFC) är ett svenskbaserat företag som med mycket hög kompetens designar, installerar/driftsätter samt underhåller täckningslösningar på den Nordiska marknaden.

Vi arbetar bl.a. med standarder som GSM, EDGE, UMTS, TETRA/RAKEL, GSM-R, LTE och komradio.

Likaså är vi en neutral aktör - d v s vi arbetar med flera leverantörer av hårdvara som enligt oss håller måttet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 8 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.