Chaufför/Miljöarbetare med C-körkort

Chaufför/Miljöarbetare med C-körkort

Vill du ha ett ansvarsfullt och varierande jobb med nya utmaningar varje dag? Till vår transportenhet i Västberga söker vi nu duktiga miljöarbetare med C-körkort! Hos oss får du en anställning med schyssta villkor. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra anställda friskvårdsbidrag för ett långt och hälsosamt arbetsliv. Som miljöarbetare hämtar du återvinningsbart material från våra kunder. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med våra rutiner och kundernas krav. Du får ett socialt jobb där du har mycket kontakt med våra kunder, och gör det där lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Arbetsuppgifterna är varierande och sker i högt tempo. Du jobbar bl.a. med: * Insamling och transport av material med baklastare * Hantering av fordonsdator och registrering av utförda uppdrag * Rapportering av avvikelser * Dagligt underhåll och kontroll av fordonet

Kvalifikationer
* C-körkort och giltigt YKB * Tidigare erfarenhet av att köra tunga fordon * Kommunikation på svenska, i tal och skrift * Trivas med rörligt arbete och ha god fysik Har du god lokalkännedom om Stockholm så ses detta som meriterande. Vi söker dig som är ansvarsfull och trivs med självständigt arbete med mycket eget ansvar. Är du dessutom serviceinriktad med god samarbetsförmåga kommer du att trivas hos oss. Allra viktigast är att du, precis som vi, vill jobba säkert - tillsammans.

Om arbetsplatsen
REMONDIS-koncernen är ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 40 000 anställda och verksamheter i Europa, Afrika, Asien och Australien. REMONDIS erbjuder helhetslösningar inom återvinning och skräddarsyr tjänster efter varje kunds behov - oavsett om det handlar om mindre företag eller en stor industrikoncern. REMONDIS svenska återvinningsverksamhet erbjuder kundspecifika tjänster och arbetar tillsammans företag, privatpersoner och offentliga organisationer för att de ska få ut så mycket som möjligt av sina resurser. I Sverige är vi ca 600 anställda och omsätter 2 miljarder kronor. Med nära 30 anläggningar finns vi över hela landet. Tillsammans jobbar vi för en hållbar framtid.

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.remondis.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (18 dagar kvar)