Systemvetare med intresse för supply chain till RELEX Solutions!

Systemvetare med intresse för supply chain till RELEX Solutions!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som systemvetare hos RELEX Solutions kommer du vara en del av ett mindre tekniskt team som arbetar i projekt tillsammans med ett trettiotal kollegor i en avslappnad men professionell miljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för den tekniska integrationen mellan RELEX och kundernas back-end system och utveckla skräddarsydda lösningar utefter kundernas behov. Du kommer ha en rådgivande roll och ge support i utredningar av komplexa tekniska problem samt medverka som teknisk expert i försäljningsprocesser. Utöver detta kommer du delta i olika kundmöten och workshops. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter och stor frihet att planera din arbetsdag, ditt arbete och den framtida utvecklingen av din roll inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Högskoleutbildning inom datavetenskap, systemvetenskap, informationssystem eller liknande och kunskap inom programmering
  • Intresse för supply chain
  • Goda kunskaper i både engelska och svenska då detta kommer krävas i din kommunikation med företagets kunder
Det är meriterande om du har:
  • Inriktning mot affärssystem/informationssystem
  • Erfarenhet av programmering i Java och/eller Ruby
  • Grundkunskaper i Unix, Linux, SQL och/eller Git
  • Erfarenhet av kundbemötande och kundservice
Rollen innebär väldigt varierande arbete, både tekniskt och kundrelaterat, och det är därför viktigt att du är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Du kommer arbeta mycket i grupp samt ha mycket kundkontakt, och det är därför viktigt att du är kommunikativ, hjälpsam och bra på att samarbeta. Med detta sagt behöver du även vara självgående, initiativtagande och kunna ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Problemlösning kommer vara en central del av din arbetsdag, som består av såväl tekniskt arbete som kundkontakt i formen av möten och workshops.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du en högskoleutbildning inom IT och ett intresse för supply chain? Vill du arbeta i en teknisk roll men samtidigt ha mycket kundkontakt? Då kan detta vara tjänsten för dig! RELEX Solutions är Europas snabbast växande leverantör av lösningar för integrerad retail och supply chain planering och utvecklar programvara som hjälper återförsäljare att sälja mer och slösa mindre. Företaget har över 500 anställda, med kontor i USA, England, Tyskland, Sverige, Norge, Danmark, Frankrike, Italien, och Finland. RELEX växer och kontoret på Kungsgatan i Stockholm söker just nu en systemvetare att stärka upp teamet med. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen men att du kommer bli anställd direkt hos RELEX Solutions. Vi arbetar utefter löpande urval och ser därför fram emot din ansökan redan idag!