Projektsäljare – VA

Projektsäljare – VA

REHAU är ett marknadsledande globalt företag med stor framgång. De utvecklar och producerar innovativa högkvalitativa produkter. Företaget är väl konsoliderat och visionärt, samtidigt som det präglas av sin starka kultur, inklusive hjälpsamhet och en välkomnande ton bland de anställda. För REHAU är det viktigt att ha en bra och motiverande kultur och uppmuntra mångfald.

Som projektförsäljare på REHAU - VA, kommer ditt fokus att vara att bygga din egen kundportföjl inom entreprenörsegmentet. Dels genom att söka egna projekt och sekundärt inom grossistindustrin. Det viktigaste för denna roll är att du måste kunna dokumentera försäljningserfarenhet från branschen och njuta av det uppsökande försäljningsarbetet. Ett antal resdagar per månad måste förväntas i samband med kundbesök och övernattning. Du kommer att ingå i ett starkt team av erfarna kollegor som är redo att hjälpa dig att komma igång. En typisk arbetsdag kan bestå av kundbesök, offertskrivning, dialog med tekniska kollegor och pipeline-bearbetning.

Du kommer att rapportera direkt till försäljningsdirektören för BYGG som är placerad i Danmark.

Nedan har vi beskrivit några av de kvalifikationer som en projektsäljare gärna bör ha för att komma i betraktning til tjänsten.

Professionella Färdigheter
Det kan finnas flera ingångsvinklar för jobbet som projektförsäljare, men det kunde vara:
 • Erfarenhet från hantverkarbranschen, VA, Byggbranschen eller motsvarande.
 • Erfarenhet från uppsökande försäljningsarbete är viktigt.
 • Försäljnings- och / eller projekterfarenhet från byggbranschen
 • Gärna ha en god förståelse för tekniska ritningar
 • Erfarenhet av att använda CRM och arbeta med KPI'er
 • En förutsättning för att klara arbetet är att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift, goda kunskaper i engelska samt har en god IT-mognad.
Personliga egenskaper:
Som projektförsäljare hos REHAU bör du kunna känna igen följande personliga egenskaper;
 • Du måste ha drivkraft och motivation
 • Du har inställningen till att arbeta självständigt och sälja/skapa framgång
 • Du är redo för förändring / villig att förändras
 • Du är motståndskraftig och stresstålig
 • Bra på att skapa relationer och är en lagspelare
 • Du är utåtriktad och är inte rädd att säga din åsikt
Du erbjuds en bra lön, pension enligt gällande regler, företagsbil, bärbar dator och mobil samt möjlighet till en årlig bonus. Dessutom erbjuds bra on-boarding både lokalt, i Danmark och i Tyskland för att säkerställa att du kommer väl in i företaget och produkterna. Naturligtvis betalas resekostnader i samband med kundbesök.

I denna position vill du kunna arbeta från alla delar av Sverige.

Intresserad?
Om du kan se dig själv i den här tjänsten kan du ladda upp din ansökan och ditt CV med länken / knappen nedan.

Anställningen börjar den 1 juni 2021 eller tidigare.

Sista ansökningsdag är den 30 april 2021. Hartmanns A/S (Köpenhamn) hanterar rekryteringen.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen till att kontakta ansvarig rekryterare Flemming Iversen på +45 4121 1365 eller flemming.iversen@hartmanns.dk

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.
Mer info
Kontaktperson Flemming Iversen, Rekryterare
Telefon +45 4121 1365
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

REHAU - hållbar plastproduktion på internationell nivå REHAU är en av Europas ledande tillverkare av plastlösningar för byggindustrin, fordonsindustrin och flera andra industrier. REHAU tillverkar allt från fönster, kantlister till fjärrvärmerör, och även inom flygindustrin hittar du komponenter som levereras av REHAU. Med mer än 20 000 anställda världen över på 170 platser är REHAU en viktig aktör i utvecklingen av framtidens plastlösningar, vilket gör hållbarhet till en prioritet på den allra högsta nivån. Du kan läsa mer på http://www.rehau.com/group-en eller på http://www.rehau.se