Sjuksköterska till nyöppnade RED Clinic.

Sjuksköterska till nyöppnade RED Clinic.

Vi söker dig som vill vara med om att bygga upp en helt ny vårdverksamhet ifrån grunden. Förutom arbete med egen sköterskemottagning och att assistera klinikens läkare med t.ex. blodprovstagningar innebär jobbet att du kommer att behöva hjälpa till med lite av varje - administration, logistik och anhöriggrupper är några exempel.

För att trivas tror vi att du är legitimerad sjuksköterska med minst något års arbetslivserfarenhet inom akutsjukvård eller slutenvård - har du många års erfarenhet är det så klart ännu bättre! Du är bekväm med att tala och skriva engelska och gärna något ytterligare språk, har inget emot att utbilda icke-sjukvårdskunniga men är också villig att ställa krav - på dig själv och andra!

Varm välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jonas Axelsson
Email Mejla Jonas Axelsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RED Clinic öppnar i årsskiftet i Vällingby läkarhus, och kommer att ta emot unga patienter med diagnoserna ME, CFS och POTS för utredning och behandling. Verksamheten är helt privat och patienterna måste själva betala för vården, vilket gör att de kommer ifrån hela Europa och bortom. Kliniken innehåller också ett avancerat forskningslab för att kunna erbjuda bästa möjliga diagnostik. Idag är vi endast tre personer men har redan en lång väntelista och rekryterar nu för fullt.