Säljare till RCO Security

Säljare till RCO Security

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi växer och söker ytterligare en säljare till distrikt Stockholm! Att arbeta hos oss innebär att du får jobba med ett superstarkt varumärke i branschen, på ett bolag med egenutvecklade produkter. Vi säljer på kvalitet, inte på pris!

I rollen som Säljare på RCO Security kommer du att finna, driva och vidareutveckla relationer med både nya och befintliga kunder. Vi tror att du delar vår starka passion för teknik tillsammans med ett genuint intresse för att skapa affärer.

Du kommer att bearbeta partners och slutkunder inom flerbostad/fastighet och Public segmentet (Kommun, Regioner och statliga myndigheter). RCO´s system är anpassat för att passa såväl enklare lösningar till större säkerhetssystem.

Tjänsten passar dig som har en förståelse för hur teknik ska omsättas i samhällsnytta och som vill driva försäljning via återförsäljare genom ett långsiktigt relationsskapande.

Vi erbjuder en stabil grundlön med kvartalsbonus samt tjänstebil. Vi har kollektivavtal med 30 dagar semester, tjänstepension, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och sjukvårdsförsäkring. Vi värderar balansen mellan arbete och fritid högt och har flera år i rad rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt "Great Place to Work".

Personprofil

Du har jobbat med försäljning i några år i branschen eller inom närliggande område. För att du ska lyckas krävs det att du är affärsmässig, har en struktur i ditt arbetssätt och en vana av att driva dina egna affärer.

Vi ser att du som söker är en lagspelare som jobbar för att teamet och företaget ska nå bästa möjliga resultat och du trivs när försäljning sker genom påverkan och relationsskapande med ett längre tidsperspektiv.

B-körkort är ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8 - 16:45 med flextid. Arbetstidsförkortning under högsommaren.
Plats: Vi har kontor på Kaminvägen 1 i Järfälla

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och ansvarig rekryteringskonsult är Mattias Söderberg. Mattias har semester och är åter på arbetet den 9 augusti och kommer då att behandla din ansökan.

Välkommen att söka!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 13 aug 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag - vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passer och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 85 anställda fördelade i tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB