Marknadsassistent till RCO Security

Marknadsassistent till RCO Security

Tjänstebeskrivning

Att arbeta hos oss innebär att du får jobba med ett superstarkt varumärke i branschen, på ett bolag med egenutvecklade produkter. Vi säljer på kvalitet, inte på pris! Vi arbetar för fullt med att utveckla och förnya oss inom både marknadsföring och försäljning och söker en ny marknadsassistent!

I rollen som marknadsassistent på RCO Security kommer du att jobba i en bred roll tillsammans med marknadsansvarig.
Dina främsta arbetsuppgifter är:
  • Löpande publiceringar på webben
  • Nyhetsbrev
  • Koordinera och projektleda mässor och event
  • Ansvara för give aways
  • Skriva produktinformation till återförsäljare och grossister
  • Producera grafiskt material såsom produktblad och broschyrer
Tjänsten passar dig som vill arbeta i en operativ roll där du själv får ansvara för att driva på dina processer.

Krav på person

Vi söker dig som har arbetat med ovan nämnda arbetsuppgifter i en operativ roll. Du kan arbeta i InDesign och Photoshop samt något CMS verktyg.

Det är viktigt att du är van vid att prioritera och planera dina dagar för att på bästa sätt producera ett resultat. Du trivs i en bred roll där du själv får ta mycket ansvar för att driva processer inom marknadsföring.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: 8 - 16:45 med flextid. Arbetstidsförkortning under högsommaren.
Plats: Kaminvägen 1 i Järfälla

Villkor: Vi har kollektivavtal med 30 dagar semester, tjänstepension, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och sjukvårdsförsäkring.

Vi värderar en god balans mellan arbete och fritid.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passér- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag - vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passér och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. I dag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 85 anställda fördelade i tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB

Sökord: marknadsassistent, marknadsföring, marknadsförare, InDesign, Photoshop, publiceringsverktyg, CMS verktyg, Content Management System, Järfälla, Stockholm, WordPress, EPiServer