Takläggare till RAO Tak och Bygg AB

Takläggare till RAO Tak och Bygg AB

Vi söker nu dig som har erfarenhet som takläggare, allra helst inom tegeltakläggning. Du ska även trivas med ett fysiskt tungt arbete på höga höjder.

Krav är att du har erfarenhet från tidigare arbete som takläggare, du ska även ha B-körkort

Vi har en lång erfarenhet inom takläggeri som började med att ägaren Raigo Ao under många år drev ett eget företag i hemlandet Estland. År 2003 fick han anställning i Sverige och 2007 startade han företaget "RAO Tak & Bygg".

Företaget arbetar ibland som underentreprenör men för varje år får vi fler och fler direkta kunder. Vi siktar på långsiktiga relationer med kunderna. Vi arbetar självklart alltid med marknadens bästa produkter godkända av Hus AMA:s lagar och föreskrifter, vi håller oss uppdaterade om de produkter som är bäst för kunden.

Sista ansökningsdag är den 23:e juni, urval och intervjuer kommer dock att ske löpande där vi kan komma att fylla tjänsten innan sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Raigo Ao
Email Mejla Raigo Ao
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://raotak.se/
Sista ansökningsdag 23 juni 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har funnits sedan 2007 där RAO Tak och Bygg AB är grundaren Raigo Ao's andra företag. Vi har ibland uppdrag där vi är underleverantör, men vi siktar även på att bygga långsiktiga relationer till våra slutkunder med fokus på transparens och ärlighet.