Administrativt stöd till ledningen på Röda Korset Högskola!

Administrativt stöd till ledningen på Röda Korset Högskola!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som Ledningsstöd på en arbetsplats med en viktig samhällsfunktion. I rollen kommer du att vara en administrativ avlastning för förvaltningschefen och de andra i ledningen. Det är en bred tjänst med varierande arbetsuppgifter.

Dina främsta arbetsuppgifter:
  • Administrativt stöd till högskolans förvaltningschef
  • Vara sammankallande och protokollföra möten i Utbildnings- och forskningsnämnd samt utifrån behov andra gemensamma möten
  • Administrera och kontrollera kurs- och utbildningsplaner samt styrdokument inom utbildning och forskning
  • Projektleda och praktiskt arrangera events såsom avslutningsceremoni och andra tillställningar på högskolan
  • Genomföra enkäter och sammanställningar
  • Registrera och handlägga ärenden
  • Delta i arbete med kvalitetssäkring av högskolans arbete
  • Posthantering
  • Andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma
Detta är en direktanställning hos Röda Korsets Högskola där Studentwork sköter intervjuer och rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan idag!

Din profil

Vi söker dig som har antingen universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område eller minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Om du har tidigare erfarenhet av arbete från universitet eller högskola är det mycket meriterande. Som person ser vi gärna att du är lyhörd, serviceinriktad, noggrann och strukturerad.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Amanda Lindström
Telefon 0707869230
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att arbeta på Röda Korsets Högskola är att knyta an till ett starkt varumärke som kännetecknar en tradition av att utbilda högt ansedda och eftertraktade sjuksköterskor sedan år 1866. Global hälsa och global omvårdnad sammanfattar vår unika profil inom utbildning, forskning och samverkan.
Vi sitter i ljusa lokaler på campus Flemingsberg och vill vara en attraktiv arbetsgivare där arbetstagaren känner sig delaktig, har en bra balans mellan arbetsliv och privatliv samt erbjuds attraktiva förmåner.